Zonnebloem afd. Nieuwkuijk/Haarsteeg, 22 april 2015, deel 1

Woensdag 22 april 2015. Voorjaarsmiddag met verassing.
De Zonnebloem afdeling Haarsteeg-Nieuwkuijk vierde feest.
Zij hadden liefst 4 jubilarissen, waarvan er één tot erelid werd benoemd.
Voor dit feest was speciaal uitgenodigd de directeur van de Nationale Vereniging van de Zonnebloem, de Heer Noud van Rooij, die de 90 jarige vrijwilligster mevrouw Marietje Hornman een oorkonde overhandigde, waarin zij tot erelid werd benoemd.
Daarbij was een mooi speldje, gemaakt door haar zoon met het nieuwe logo van de Zonnebloem. Dit alles was een idee van de vrijwilligster van de afdeling.
Hij had dit nog niet meegemaakt en vond het bijzonder.
Een afgevaardigde van de provincie, dhr. Henk Schol, overhandigde een oorkonde en een speldje aan mevrouw Lydi Schregardus, die 25 jaar vrijwilligster is bij de Zonnebloem.
De voorzitster van de afdeling, mevrouw Meriam van Mierlo, overhandigde een oorkonde en speldje aan mevrouw Sinie de Gouw en mevrouw Rica van de Lee, die beide 10 jaar vrijwilligster zijn bij de Zonnebloem. Al deze 4 dames kregen natuurlijk ook een mooi bloemetje en een applaus vanuit de zaal.
Ook aanwezig was het regiobestuur, een zoon met echtgenoot van mevrouw Marietje Hornman en echtgenoot van mevrouw Lydi Schregardus.
Aan het eind van het officiële gedeelte werd er nog een woordje gezegd door de regiovoorzitster mevrouw Fransien van Bokhoven. Daarna werd er een drankje ingeschonken en konden gasten en genodigden genieten van wat entertainment. De heer Jan van Doremalen zong liedjes van Wim Sonneveld, Jantje Koopmans, Toon Hermans en Frans Bauer.
Er werd veel meegezongen door de gasten. Het was een feestelijke middag. Om 16.30 uur ging iedereen voldaan naar huis.

Noud van Rooij

©2015 Dick Buskermolen