Vlijmen, diversen deel 4. (2011)

Donderdag 22 december 2011. Mevr. Rina Abrahams-van Overdijk met haar kerst voortuin.


Maandag 12 december 2011. KVO, wildbreien bij Buurthuis De Korf.


Donderdag 17 november 2011. KVO Vlijmen had een ludieke actie: wildbreien.
Thuis waren stukken op maat gebreid en 's-avonds is een bankje op De Akker voorzien van dit handgemaakte huisvleit.


Zaterdag 10 december 2011. Vocaal ensemble Cordatus gaf een kerstconcert in de Protestantse Kerk. Dirigent Jan Maes, pianobegeleiding Rob Dommisse.


Woensdag 16 november 2011. Alex Oosterhof (12 jaar) is op 30 oktober 2011, rijdend voor het Montfoort Motorsport team in de klasse World Formula, tweede geworden in het eindklassement van het Nederlands en het Benelux kampioenschap karten.


Donderdag 8 september 2011. Convenant ondertekend voor vitalisering van bedrijventerrein Nassaulaan.
Verbetering bedrijventerrein Nassaulaan stap dichterbij.
De vitalisering van bedrijventerrein Nassaulaan in Vlijmen. Dat is het doel van de overeenkomst die de in januari 2011 opgerichte Vereniging Parkmanagement Nassaulaan (VPNa) samen met het Heusdens Bedrijvenplatform (HBP), de stichting Parkmanagement Heusden (SPH), de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) en de gemeente Heusden donderdag 8 september 2011 hebben ondertekent.
Het initiatief om verouderde bedrijventerreinen in de gemeente Heusden te herstructureren en er parkmanagement in te voeren, werd al enige tijd geleden genomen door de betrokken partijen. Als voorbeeld van succesvol parkmanagement dient bedrijvenpark Het Hoog in Nieuwkuijk, waar het gelijktijdig met de komst van de eerste ondernemingen werd ingevoerd. De Nassaulaan is het derde bedrijventerrein dat verbeterd wordt in combinatie met de invoering van parkmanagement.
Met ingang van 1 januari 2011 werd ook voor bedrijventerrein Nassaulaan parkmanagement ingevoerd. De vitalisering van het bedrijventerrein wordt met het ondertekenen van het convenant bekrachtigd.
De ondertekening vond donderdag 8 september plaats bij transportbedrijf Kuijs aan de Nassaulaan. Directeur dhr. H. Kuijs is tevens voorzitter van de Vereniging Parkmanagement Nassaulaan en tekende als zodanig het convenant. Namens de gemeente Heusden plaatste wethouder Mark Buijs zijn handtekening.

Links Dhr. H.Kuijs, rechts wethouder Mark Buijs


Vrijdag 2 september 2011. Peter de Ruijter, tesamen met deelnemers aan de Zumba les.
Peter (24) is sinds 1 juli 2011 de nieuwe eigenaar van Health & Zo, sport en bewegingscentrum.


Dinsdag 9 augustus 2011. Jan van Hoff is zaterdag 2 april 2011 vertrokken voor de pelgrimstocht Santiago de Compostella, een tocht van 2600 km. Zondag 7 augustus keerde hij terug op schiphol.


Zaterdag 2 juli 2011. Gerrit en Dora Dusomos reden met de huifkar op De Gemeint.


Dinsdag 28 juni 2011. KBO De Vliedberg/De Mand had een dagje uit. Vanaf het kerkplein vertrokken ze naar De Moer, waar ze met de Duinexpres een 2 uur durende tocht gingen maken met een tussenstop bij De Rustende Jager.


Zondag 24 april 2011. Rijtuigje in Nieuwkuijk.


Zondag 24 april 2011. Voordijk.


Vrijdag 25 maart 2011. Theo Boom verteld over de Venkantbrug

De vrouw van Theo op de brug in de 50'er jaren

2011 Dick Buskermolen