Vrijdag 18 juni 2010 ontving Dhr. Th. J. van den Brandt (56 jaar) in Clubhuis Sportpark Haarsteeg uit handen van Burgemeester Henk Willems de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

De heer Theodoor van den Brandt werd koninklijk onderscheiden vanwege zijn langdurige en intensieve activiteiten op het gebied van cultuur en sport, die ten goede komen aan de samenleving.
De heer Van den Brandt zet zich al zeer lange tijd in voor de Haarsteegse samenleving, met name op het gebied van carnaval en de voetbalsport. Onder voorzitterschap van de heer Van den Brandt is de voetbalvereniging Haarsteeg uitgegroeid tot een vereniging met ruim 900 leden en heeft de locatie van de vereniging een professionele uitstraling gekregen (sportpark, tribunes, uitbreiding kleedkamers en kantine, plaatsen van een professionele ring met reclameborden, aanleg kunstgrasvelden en speeltuin).
De heer Van den Brandt heeft besloten om na 25 jaar de voorzittershamer neer te leggen, maar als vrijwilliger zal hij stevig verbonden blijven aan de club.

De KNVB reikte uit naam van Michael van Praag de gouden speld van verdienste toe aan Theodoor, welke mevr. Van den Brandt bij haar man opspeldt. Links voorzitter van de KNVB district Zuid 1,de heer Kools.

Brabant Plant eigenaar Tiny van den Berk

Theodoor met een symbolische cheque voor een nieuwe fiets, cadeau gedaan door de hoofdsponsoren.

2010 Dick Buskermolen