St. Janshof, feestmiddag St. EnRoute, zaterdag 8 juni 2013

Bestuursleden van de Stichting En Route (bekend van de Truckersdag Vlijmen) waren vandaag al vroeg te vinden in de Sint Janshof te Vlijmen. Het inloopcafť en het restaurant van de Sint Janshof zouden namelijk vanaf 12 uur het decor vormen voor een feestmiddag voor de bewoners.
Terwijl om 12 uur de bewoners werden onthaald met warme accordeonklanken gespeeld door Johan van der Lee en warme soep was opgediend werd voor de ingang van de Sint Janshof de voorbereiding getroffen voor een overheerlijke verse friet lunch. Nadat de bewoners hun soep hadden gegeten werden zij door vele enthousiaste vrijwilligers van zowel de Stichting En Route als van de Sint Janshof voorzien van een heerlijk drankje, een bord met friet en naar eigen keuze een kroket of frikadel. De lunch werd afgesloten met een ter plaatse bereidde coupe banketbakkers ijs.
Om 14 uur begon Triple-X met haar optreden. De 3 bandleden wisten meteen de juiste snaar te raken en de sfeer zat er meteen goed in. In de korte pauzes die de band hield werden de bewoners naast en drankje naar keuze getrakteerd op heerlijke hapjes.
Om 16 uur liep het officiŽle programma ten einde. Speciale dank was er voor Bert Ten Westenend die wegens gezondheidsredenen dit jaar afscheid neemt van de Stichting En Route. Echt afgelopen was de middag pas toen alle bewoners op hun kamer nog een kleurrijk plantje in ontvangst hadden genomen. Een leuk aandenken aan een feestelijke middag!

©2013 Dick Buskermolen