St. Janshof Kerstmarkt

Zaterdag 17 december 2011. Zorgcentrum Sint Janshof opende op zaterdag 17 december tussen 14.00 en 17.00 uur de deuren voor en gezellige kerstmarkt aan de Kees Klerxstraat 40 in Vlijmen. Er waren diverse kraampjes met kerstspullen en cadeauartikelen. Ook was er een loterij, waarvan de opbrengst gebruikt wordt voor activiteiten voor de bewoners van Sint Janshof. Tevens was er een kerstoptreden van Saxebelle.
Wederom schonk de fa. Daelmans banket voor iedere bewoner van het St. Janshof een heerlijke banketstaaf.
Dit alles is tevens tot stand gekomen dankzij de bijdrage van alle standhouders, vrijwilligers van St. Janshof en de sponsors, t.w.:

Bakkerij Vermeulen/Den Otter, Bakker Bart, Hema, Gino's kinderboetiek, Slagerij van de Ven, Slagerij Derks, Groentespecialist Jos van Vugt, Versendaal groente en fruit, Shoeby Fashion, Paling- en vispaleis Vlijmen, Marcel's Bloemenshop, Bloemenspeciaalzaak de Fontijn, Dierenspeciaalzaak Bloisse, Drankenspecialist Gall & Gall, Tatoo Dems, Gerry Klerks, B.t.W., Drogisterij Oçhelle, Freubelientje, Bezige Bij, Rabobank, Boekhandel van Amelsvoort en Mirella Boetiek.

Marjolein, Bert en Gerry

İ2011 Dick Buskermolen