Zorgcentrum St. Antonius, Roomsche Kerkstraat, Fancy Fair, deel 2.

Zaterdag 25 juni 2022. Sint Antonius hield een Fancy Fair om een rolstoel met duwondersteuning te kunnen kopen, die het mogelijk maakt om de bewoners te laten genieten van de omgeving.
Het binnenplein van de locatie werd omgetoverd tot een feestelijke markt met diverse kraampjes waar u kon genieten van koffie, thee of andere drankjes met zelfgemaakt gebak en koek van Daelmans. Voor de lunch waren er broodjes en soep, er waren kraampjes met boeken, handwerk en zelfgemaakte spulletjes, schoonheidsproducten, haaraccessoires, aromatherapie en voor de kinderen schminken en Salon Maaike vlecht veertjes in de haren van de kinderen. Tevens was er een grabbelton met leuke cadeautjes.
Er waren bloemstukjes te koop die door de bewoners waren gemaakt. Het materiaal hiervoor was geschonken door bloemsierkunst Nicothé uit Drunen. Er was een rad van avontuur met mooie prijzen, gesponsord door de lokale winkeliers en een enveloppenspel met leuke prijzen.  Er waren 2 oldtimer tractoren waarmee een ritje gemaakt kon worden. Verschillende muzikale optredens, waaronder zangeres Trudy Bouman en meezingkoor ’t Elshout akKOORDje.

©2022 Dick Buskermolen