Zondag 21 september 2014, Heusdens Ruiterfestijn, deel 1

Op zondag 21 september werd het Heusdens Ruiterfestijn na 3 jaar weer georganiseerd. Dit ruitersport festijn werd georganiseerd door Ponyclub de Favorietjes uit Haarsteeg, rijvereniging St. Norbertus uit Vlijmen en ONNS/Sportraad Heusden.
Alle inwoners in de gemeente Heusden werden uitgenodigd om met haar/zijn pony of paard deel te nemen aan dit altijd gezellige evenement.
Naast springen en dressuur was er ook een bixie-wedstrijd, een ponyspel, klavertje drie en de stoelendans. Het HRF werd dit jaar worden gereden op het nieuwe paardensport terrein aan de Dekkerseweg te Elshout.
Op deze dag was er voor de gehandicapte ruiters ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het onderdeel dressuur.

1e Prijswinnaars dressuur: Maroesja Goossens met Edelweisch paarden klasse L2, Emmy Bijlsma met Indy cat. DE klasse B, Jill van Hooff met Madonna cat. AB, Quinty Stupers met Coltrane cat. E klasse Z2, Tim van Hemert met Alana cat. DE klasse L1, Marloes van Delft met Cil paarden klasse B, Sylvia Fitters met Smokey Joe paarden klasse B, Linde van Hassel met Diana cat. C klasse B.

In de middag mochten al deze 1e prijswinnaars overkampen. Maroesja Goossens met Edelweisch mocht de titel Heusdens Kampioen dressuur 2014 op haar naam schrijven.
1e prijswinnaars springen: Evi van Hees met Season cat. A klasse B, Line Klerks met Tres Jolie cat. D klasse B.
Heusdens Kampioen springen 2014 werd Evi van Hees met Season.
Bij de Stoelendans heeft Hebe Heij met Valente gewonnen, Klavertje 3 werd gewonnen door Hebe, Corne en Mila.

2014 Dick Buskermolen