Voetbalvereniging RKDVC, deel 1.

RKDVC C1 kampioen.

Kampioen RKDVC C1 gaat strijden om het Brabants Kampioenschap.
Zaterdag 12 mei 2012 werd RKDVC C1 tweede in de strijd om de KNVB beker. Een week eerder zijn ze kampioen geworden in de hoofdklasse. Ze gaan op zaterdag 19 mei 2012 in Zevenbergen strijden om het Brabants Kampioenschap voor hoofdklassers (KNVB Zuid1). Tegenstanders zijn RKVVO en TSC.

Spelers: Joris van de Wiel, Abdullahi Ahmed Bulhan, Bram Bakkers, Stijn de Bijl, Giel Brandts, Wessel Brok, Thom van den Elshout, Joep Fitters, Mathijs Fitters, Joris van Heesbeen, Stijn Holtslag, Marijn Hooijmans, Jeroen Klerkx, Stan Liefting, Rick van de Ven en Sam Verhoeven.
Trainers/begeleiders: Rob Holtslag, Kornel Rzemieniecki en Kelvin Legierse.


Zaterdag 5 februari 2011. RKDVC RBC kampioen onderlinge competitie. Rondrit met huifkar van Gerrit en Dora Dusomos


RKDVC E7 voorjaarskampioen 2010. Spelers: Frederique, Stef, Martijn, Bram, Ramon, Berend, Ramzi, Julian, Alex en Simon.
Leiders/trainers: René Tausch, Marco Verbeek en Roel van der Werff. (foto: RKDVC)

Zaterdag 24 april 2010 is de E7 van RKDVC kampioen geworden. Nadat een week eerder directe concurrent TGG uit Den Bosch op 1-1 was gehouden konden zij het afmaken in een thuiswedstrijd tegen ODC E6. Uit werd hier moeizaam met 3-1 van gewonnen maar thuis was RKDVC E7 superieur. Er werd gespeeld op het hoofdveld met een echte scheidsrechter en ook het elektronisch scorebord was ingeschakeld. Het hoofdveld was versierd met kampioensspandoeken en het ruim opgekomen publiek liet zich goed horen met toeters en claxons.
De E7 verwende het publiek met een galavoorstelling en veegde ODC met 6-0 van de mat. Vandaag was ook de wedstrijd van de paal en lat want de jongens raakten zeker nog 10x de paal en lat. Toen de scheidsrechter voor het laatst floot kon het feest beginnen; WE ARE THE CHAMPIONS galmde uit de boxen en de jongens van E7 waren uitzinnig van vreugde. Als verrassing waren er echte KAMPIOENSSHIRTS welke werden aangeboden door Assurantiekantoor Kuysten & van Helvert. Natuurlijk ontbrak de champagne niet en als klap op de vuurpijl werden zij gehuldigd door pupillenvoorzitter Paul van Beurden op het bordes van de prachtige nieuwe kleedaccommodatie. Namens RKDVC bood hij alle jongens een KAMPIOENSMEDAILLE en lekkere frietjes met drinken aan. Als verrassing had Shell Tausch voor alle jongens nog een rugzak vol met leuke cadeautjes, snoep, een voetbal, enz. Shirtsponsor Rijwielhandel van Asten had nog gezorgd voor een fietscomputer voor alle jongens. Daarna nog even op de foto met zijn allen en als afsluiter had Anja Verbeek een prachtige fotocollage gemaakt voor alle jongens met individuele actiefoto’s wat er fantastisch uitzag. Omdat het zo warm was en iedereen zo zijn best had gedaan was er voor iedereen nog een ijsje en toen was het feest afgelopen.
De leiders van RKDVC E7 zijn enorm trots op hun jongens, 10 wedstrijden gespeeld, 9 gewonnen en 1 gelijk dus 28 punten, 50 doelpunten gescoord en slechts 6 tegen, kortom, een geweldige prestatie !
Vanaf 12 december 2009 is dit team al ongeslagen, ook vriendschappelijke wedstrijden werden allemaal gewonnen.


Zaterdag 13 maart 2010, RKC

Volledige bezetting: Lars Houtriet, Bram van Delft, Joost van Esdonk, Pascal van Helvoort, Stef van den Hoven, Willem Kuijsten, Jasper Molenschot, Pim Schapendonk, Thijs van de Wiel, Geert van Delft, Leider/Trainer Ton van Esdonk, Leider/Trainer Nico Molenschot.

Zaterdag 13 maart 2010. RKC

Zaterdag 13 maart 2010. Cambuur

Volledige bezetting: Joey van Alphen, Robbin Breugelmans, Henk Floren, Zacharij Gagel, Teun van Gorcum, Tygo van Helvoirt, Noah Kamp, Matthijs Kamps, Sivar Pollmann, Sam Vraets, Peter van Helvoirt, Leider Cor van Alphen

Zaterdag 13 maart 2010. Fortuna

Volledige bezetting: Arne Blom, Sam van Esch, Tim Lechner, Wouter van der Linden, Tijmen Pelle, Diemo Perre, Esmee Tausch (keeper), Amber Tausch, Bram van Vugt, Stefan van der Linden, Leider Tim Pelle, Leider Patrick van de Steen, Trainer Paul van Vugt, Trainer Roland van Esch.

Hieronder volgen foto's wedstrijd Fortuna/Cambuur


Zondag 11 oktober 2009. RKDVC 9.

Zondag 11 oktober 2009. SC Elshout 4.

Zondag 11 oktober 2009. RKDVC oud-9.

Zondag 11 oktober 2009. SC Elshout oud-4.

Zondag 11 oktober 2009. SC Elshout oud-4 en RKDVC oud-9.

Zondag 11 oktober 2009 speelde RKDVC 9 tegen SC Elshout 4, tevens RKDVC oud-9 tegen SC Elshout oud-4

©2009/10 Dick Buskermolen