Th.J.Rijkenschool, sponsorwandeltocht, deel 1.

Donderdag 19 december 2013. De kinderen van de Th.J.Rijkenschool hebben zich donderdag 19 dec. van hun beste en sportiefste kant laten zien. Samen met ouders en leerkrachten hielden de kinderen een sponsorloop rondom de school, van 18:00 tot 19:00 uur. Het was een kleurrijk en sfeervol geheel. Onderweg hadden de buurtbewoners voor feestelijke versieringen gezorgd. Ook stonden er diverse vuurkorven langs de weg. Verder kregen ze onderweg warme chocolademelk en een heerlijk worstenbroodje aangeboden. Onderweg hingen de kinderen ook allerlei kerstwensen in een grote kerstboom. Sommige kinderen liepen maar liefst 20 rondjes. De opbrengst was in zijn geheel voor Inloophuis Toon in Waalwijk.
In inloophuis Toon kunnen mensen met kanker terecht voor een praatje en een luisterend oor. De vele vrijwilligers van dit huis kunnen dit uiteraard niet zonder de financiŽle hulp van anderen.
De Elshoutse kinderen liepen maar liefst Ä 2215,25 bij elkaar. Een bedrag dat niemand verwacht had. De cheque werd na afloop door schoolleider Kees Willemse overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting Toon Hermans huis.

©2013 Dick Buskermolen