Woensdag 27 augustus 2008. Winnares Linda Kasander (24) uit Zwolle verhuisde woensdag 27 augustus 2008 om 13.00 uur met de verlengde Radio 538 Hummer naar haar nieuwe optrekje: het Roze Kasteel in het voormalige Land van Ooit. Zij werd door DJ Lindo Duvall geselecteerd uit de grote groep belangstellenden die zich als potentieel kasteelheer of –vrouwe hadden aangemeld bij de populaire radiozender. Linda mocht als extra verrassing acht vrienden uitnodigen voor een luxe limo lunch.
De officiële eigenaar van het kasteel, de Gemeente Heusden heeft gekozen voor tijdelijk beheer om het leegstaande pand en het terrein te behoeden voor vandalisme, kraak en verval. Samen met zes andere bewoners houdt Linda voorlopig een oogje in het zeil. Ze mogen daarbij gebruik maken van de meeste faciliteiten van het monumentale pand en het prachtige landgoed er om heen.
Linda: ‘Het is een prachtige kans omeen tijdje op een bijzondere lokatie te wonen, het lijkt me een heerlijk avontuur. Ik was altijd al gek op het Roze Kasteel en voel me nu al een echte prinses. Dit is echt te gek voor woorden! En de verhuizing met de Hummer is natuurlijk een avontuur op zich.’
Het pand en het terrein is in beheer gegeven aan Camelot Beheer uit ’s-Hertogenbosch, een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het beheer van leegstaand vastgoed door tijdelijke bewoners.

©2008 Dick Buskermolen