Poppen in het Park Picknick.

Op zaterdag 26 september 2015 ging voor de tweede keer Poppen in het Park Picknick in het Van Greunsvenpark in Vlijmen van start.
Rondom en in Mikz kinderdagverblijf Tierelantijn werden verschillende voorstellingen gegeven. Met dit jaar als nieuwe deelnemers theater Ibbilje met de voorstelling “Onderweg met Beppe en Dudi” en Leidi van Mook, die namens Blei Events op het terrein rond liep met een leuke interactieve act. Ook waren er dit jaar enkele andere leuke nieuwe activiteiten   zoals een danscarroussel verzorgd door de Aleph, een tweetal creatieve workshops verzorgd door Emy Maduro en ijzeren poppetjes zoeken rondom kinderdagverblijf Tierelantijn met MBOSS Outdoor Kids.
Dit jaar een geheel nieuwe voorstelling van poppentheater De Dwerg uit Drunen, een interactief voorleesverhaal door de Bibliotheek Heusden locatie Vlijmen en een Raai de Kraai poppenkastvoorstelling van Mikz Tierelantijn. Ook een bezoek aan de poppendokter mocht men niet overslaan en daarnaast bood Mikz enkele creatieve activiteiten aan zoals pop-op-stokmaken, schminken en een knuffelpop maken. Daarnaast stonden er verspreid door het park diverse kraampjes waar leuke artikelen verkocht werden en waren er verschillende horecaondernemeningen die zorgden voor de nodige versnaperingen.

©2015 Dick Buskermolen