Onderscheiding Peter Marisael

Zondag 23 februari 2014 ontving Dhr. P.J.M. (Peter) Marisael uit Drunen†uit handen van Burgemeester Jan Hamming de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".
Peter Marisael ontving deze onderscheiding voor zijn enorme inzet voor zijn enorme bijdrage aan de muzikale ontwikkeling van de jeugd in Drunen. Als begeleider, arrangeur en dirigent van met name de jeugdhofkapel De Knollukes drukt Peter Marisael ruim 30 jaren een stempel op het carnavalsfestijn in DwergoniŽ (Drunen). Door zijn tomeloze inzet, zijn enthousiasme en passie voor muziek heeft hij er mede toe bijgedragen dat er in DwergoniŽ vele muziekkapellen actief zijn.
Burgemeester Jan Hamming reikte de onderscheiding uit tijdens het Keinderkupkesfestival dat dit jaar door en in DwergoniŽ georganiseerd werd. Tijdens dit festival strijden diverse Jeugdraden uit Midden Brabant om de Keinderkup en de muzikale eer. Peter Marisael neemt met de Jeugdraad DwergoniŽ en de Jeugdhofkapel De Knollukes jaarlijks deel aan dit festival.

2014 Dick Buskermolen