Orbit 2001, Judith Nijssen

Vlijmen, donderdag 12 jan. 2023. Drukbezocht intern badminton toernooi van Orbit 2001

Twee keer per jaar organiseert badmintonvereniging Orbit 2001 een intern toernooi, voor leden en introducées. Het toernooi is bedoeld om mensen kennis te laten maken met de vereniging en met de sport, badminton. Op donderdagavond 12 januari 2023 was het weer zover. Ook dit keer was het een drukbezochte avond. Na zes rondes met wedstrijden waren de twee winnaars bekend. Judith Nijssen wist alle zes keer te winnen.
Voor aanvang legde de toernooiorganisatiehet verloop van de avond uit. Alle wedstrijden waren dubbelpartijen, steeds twee tegen twee in wisselende samenstellingen. Na drie rondes, halverwege de avond was er een leuke en leerzame quiz. Na nog drie wedstrijden werd gezellig nagepraat in de sportkantine van Die Heygrave.
De sfeer zat er goed in en er werd fanatiek gespeeld om toch die felbegeerde beker aan het einde van de avond in ontvangst te nemen. Titelverdediger Willy van de Wiel had het op deze avond dan ook zwaar.
Judith Nijssen die op deze avond voor de eerste keer meespeelde ging er tot ieders verbazing met de beker vandoor. Judith had als nieuwkomer bij onze club een geweldige start en wist alle zes keer te winnen, samen met elke keer een ander teammaatje. Ze gaf aan dat haar man dit wel heel erg grappig zou vinden!
De aanmoedigingsprijs was dit keer voor JacTecklenburg.
In juni vindt het volgende interne toernooi plaats. Als je interesse in badminton, om dan vrijblijvend een paar keer op de donderdagavond meespelen om de sfeer te proeven! Meer info vind je op Orbit2001

©2023 Dick Buskermolen