Open Drunense Biljartkampioenschappen 2007 en 2008

In cafť-biljartcentrum "De Westhoek" werden op 14 november en 15 november 2008 de jaarlijkse Open Drunense Biljartkampioenschappen Driebanden klein gehouden.
De organisatie kan terugblikken op een gezellig, maar bovenal spannend toernooi. Tot de finale toe waren er diverse kanshebbers om de titel op hun naam te schrijven.
Na een spannende finale tussen Roy Snoeks en Paul Paymans, mocht laatstgenoemde uiteindelijk de titel Drunens Kampioen Driebanden Klein op zijn naam schrijven. Paul was terecht trots op zijn overwinning.

De eindstand van het toernooi is als volgt:
1. Paul Paymans
2. Roy Snoeks
3. Joop Marchal

vlnr.: Roy Snoeks, Paul Paymans en Joop Marchal (foto: De Westhoek)


In cafť-biljartcentrum "De Westhoek" werden op 31 oktober en 1 en 2 november 2008 de jaarlijkse Open Drunense Biljartkampioenschappen Libre gehouden.
Met een deelnemersaantal van maar liefst 19 personen was de opkomst groot, maar bovenal gezellig te noemen. Hoewel het Drunense kampioenschappen zijn, kunnen ook personen van buiten Drunen meespelen. Zo kon het gebeuren dat bij de eindstand de plaatsen 1 tot en met 5 bestonden uit Vlijmense mannen. De winnaar van het toernooi mocht eveneens de hoogste serie van 25 caramboles op zijn naam schrijven. Gerard de Haas, welke als vierde is geŽindigd, had het beste partijmoyenne van 4,28. Lieke Henskens, de enige vrouwelijke deelneemster, is op de elfde plaats geŽindigd.

De eindstand van het toernooi is als volgt:
1. William van de Wal
2. Jan van Overdijk
3. John Maas

vlnr.: John Maas, William van de Wal en Jan van Overdijk (foto: De Westhoek)


In cafť-biljartcentrum "De Westhoek" werden op 18 en 19 jan. 2008 de Open Drunense Biljartkampioenschappen Driebanden Klein gehouden.
Winnaar werd Louis Spiljard.

Alle deelnemers

12e prijs R.Snoeks

11e prijs G.Bunschoten

10e prijs R.Kwarten

9e prijs P.Paymans

8e prijs W.Jansen

7e prijs R. van Veldhoven

6e prijs J.Marchal

5e prijs P.Nederpelt

4e prijs Joop Pols

3e prijs voor Wil Spiljard

2e prijs Nol Elshout

1e prijs voor Louis Spiljard

Louis met zijn 1e prijs, welke zijn vader Wil, die nu 3e is, had op 2 dec. met Libre

Prijswinnaars 2, 1 en 3


In cafť-biljartcentrum "De Westhoek" werden op 30 november en 1 en 2 december 2007 de Open Drunense Biljartkampioenschappen (Libre) gehouden.
De finale ging tussen John Maas en Wil Spiljard, waarbij Wil als winnaar uit de bus kwam.

De Deelnemers

De 2 finalisten, Wil Spiljard en John Maas

De winnaar van het toernooi, Wil Spiljard uit Vlijmen.

Volledige uitslag: 1. Wil Spiljard, 2. John Maas, 3. M van Weert, 4. P.Scheijven, 5. L. van Hulten, 6. B.Coensen, 7. J.Pols, 8. R.Verhoofstad, 9. D.Hoezen, 10. M.Duurland, 11. M.Mouwen, 12. J. van Overdijk, 13. P. van Weert, 14. L.Spiljard, 15. H.Bijnen, 16. J.Marchal, 17. J. van Bokhoven, 18. P.Nederpelt, 19. W. van de Wal, 20. E.Pulles.