Zondag 3 januari 2010, Nieuwjaarsreceptie deel 1.

Nieuwjaarsbijeenkomst voor het hele gezin

In de mooie omgeving van de Poort van Heusden vond zondag 3 januari de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats van de gemeente Heusden. Tussen 14.00 en 17.00 uur waren er activiteiten voor het hele gezin. Er kon een bod uitgebracht worden tijdens een veiling en samen met inwoners en het gemeentebestuur toosten op het nieuwe jaar.
De prachtige omgeving van de Koningssael was voor deze gelegenheid omgedoopt in een Nieuwjaarsplein. U kon Uw toekomst laten voorspellen, een wandeling maken door het park onder leiding van een gids, genieten van verschillende attracties en optredens of deelnemen aan een dansworkshop en diverse gerechtjes proeven.

Veiling

Rond 15.00 uur vond er een veiling van enkele interessante voorwerpen plaats zoals een stoeltjesklok, crucifix, stoel en schilderij. Burgemeester Henk Willems trad op als veilingmeester. De voorwerpen waren afkomstig uit de ruime collectie gebruiksvoorwerpen en giften die de gemeente Heusden en haar drie voorgangers in de loop der jaren hebben opgebouwd. Met de veiling wilden ze deze voorwerpen een nieuw leven geven. De opbrengst ging naar de voedselbank

Om het filmpje te kunnen beluisteren zonder de achtergrondmuziek, kunt U klikken op de stoptoets van de speler, zie linkerkolom buttons, helemaal bovenaan.

Links voorzitter van De Scherper, Han Hubben, rechts fotograaf Hein Kunzler

HTR in actie

2010 Dick Buskermolen