Laatste beurs dit jaar! Sla nu uw slag!

Vroeger ooit postzegels verzameld, en er wegens tijdgebrek mee gestopt, dan is nu het moment deze leerzame hobby weer op te pakken. Postzegelvereniging Philatron kan u daarbij van dienst zijn.

Uit ervaring weten wij dat er veel verzamelingen doelloos op zolders liggen, dat is eigenlijk jammer.

Zeker nu we door de Corona crisis veel aan huis gebonden zijn is dit een leuk tijdverdrijf.

Op postzegels staan vaak mooie afbeeldingen van belangrijke en historische bouwwerken, ze vertellen iets over het verleden. Maar niet alleen bouwwerken worden afgebeeld ook vele kunstobjecten vinden we op onze postzegels. Daarnaast zien we vaak bekende persoonlijkheden op postzegels regeringsleiders, uitvinders, etc. Het is een uitdaging om deze een plaatsje te geven in een album.

Maar hoe kan ik mijn verzameling uitbreiden of starten?  Voor geïnteresseerden houdt Philatron regelmatig een beurs daar vind je heel veel zegels met hun eigen verhaal, daar is ook deskundigheid aanwezig, mensen die met deze hobby al jaren bezig zijn. Zij kunnen u daarbij helpen.

Daarom nodigen wij iedereen graag uit op onze beurs op zaterdag  11 december in gemeenschapshuis ’t Rad te Elshout. Kerkstraat 39. De toegang is gratis en geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Ook kunt u postzegels laten taxeren en eventueel aanbieden om te worden geveild.

Ook zijn onze persoonlijke decemberzegels en de persoonlijke postzegel met ons logo en jaartal zijn weer verkrijgbaar op deze beurs

Info: E-mail joop@jheeren.com

Tel 06 57 72 36 78