Nieuwkuijk, diversen vanaf 2012, deel 1

Zaterdag 4 mei 2013. Fam. Kivits uit Waalwijk maakte een huifkartocht met Gerrit en Dora Dusomos


Vrijdag 8 maart 2013. Internationale Vrouwendag. Dit werd gevierd met een inloopochtend in Het Patronaat te Nieuwkuijk. Alle vrouwen waren welkom van 09.30 tot 11.30 uur. Het thema van deze vrouwendag was ‘energie’, waar krijg je energie van? Men kon meedoen met korte sportieve workshops van Total Fit, Lach Yoga, mandala maken, henna schilderen, haren vlechten en epileren met touw, over alternatieve geneeswijzen kon men ook veel zien en horen. Ook was er een deskundige over voetreflexen en over Haptonomie. Carla Obbens en Els van Boxtel waren er met hun zelfgeschreven kinderboek en gingen hier een stukje uit voorlezen aan de kinderen. Kortom heel veel activiteiten waar je positieve energie van krijgt.

Links Ank Hooghiemstra, voorzitter KVO Nieuwkuijk

Els van Boxtel met haar nieuwe boekje Prinses Lily

Links Carla Obbens

Fransien van Bladel met kleinkind

Vrijdag 25 januari 2013. In de Emmamolen werden jubilarissen van het Reumafonds, collectanten en oud-collectanten, in het zonnetje gezet. Dora Dusomos, links vooraan met bloemen en collectebus, die na 25 jaar de collecte te hebben georganiseerd in Nieuwkuijk en zelf ook al die jaren te hebben gecollecteerd, nam afscheid en gaf het stokje over aan Thamar Tak.(op foto achter Dora, met klein kindje). Alle anderen op de foto zijn alle trouwe collectanten die nu tussen de 5 en 26 jaar collecteren voor het Reumafonds in Nieuwkuijk. Rechts op de foto Nancy den  Oudsten, werkzaam bij het Reumafonds als regio coördinator.


Donderdag 6 december 2012. Emmamolen


Donderdag 15 november 2012. Vocaal ensemble Cordatus.


Vrijdag 30 maart 2012. Jeroen Daelmans


Maandag 6 febr. 2012. John van Bladel van Rolco Europe BV


vlnr.: Jacqueline van de Wiel (mede-organisator Ongehoord 2012), Ad Boom (mede-organisator Ongehoord 2012), Patrick Dekkers (penningmeester), Lidy van Dam (secretaris) en Stefan Korthout (voorzitter).

Zondag 29 januari 2012. De zevende editie van Ongehoord, het jaarlijkse talentenfestival van de Stichting Lidy van Dam Fonds, vindt in 2012 plaats onder de naam "Ongehoord gaat vreemd".
De zesde editie vond plaats in mei 2011, in Drunen. De optredens waren toen fantastisch, boeiend en afwisselend. Vooral omdat de optredens verspreid waren over diverse locaties in Drunen. Een aparte ervaring was het dat de groepen, optreders én publiek elkaar regelmatig tegen kwamen. In 2012 gaat het daarom op dezelfde voet verder, echter nu in Nieuwkuijk.
Ongehoord zoekt de grenzen op en gaat op de nieuwe locatie door met nog meer beweging en dynamiek. Interactie met het publiek en veel verrassing op onverwachte locaties, daar gaat het om.
Ze zoeken enthousiaste muzikanten, performers, dichters, zangers, vertellers, goochelaars, acrobaten, toneelspelers en eigenlijk iedereen die het publiek gedurende een flitsoptreden kan boeien. Het publiek bezoekt in groepen van ongeveer 30 mensen alle locaties. Op zaterdagavond 12 mei wordt 5 keer opgetreden voor 5 keer een ander publiek.
Meer info secretariaat 0416-372826 of mail info@ongehoordheusden.nl of zie de website www.ongehoordheusden.nl

©2012/13 Dick Buskermolen