Nieuwkuijk, diversen 2016

Dinsdag 16 aug. 2016. Lucienne ten Have ontving uit handen van wethouder Wim van Engeland een bloemetje ter ere van haar 70e verjaardag en tevens werd haar om haar grote verdiensten op kunstgebied van 30 oktober tot 1 december expositieruimte aangeboden in het bezoekerscentrum van de vesting.

Vrijdag 24 juni 2016. Harrie Aarts van Biljartvereniging D.V.R. (De Vrolijke Rollers) uit Nieuwkuijk heeft het gepresteerd om kampioen van Nederland te worden in het spelsoort driebanden klein 2de klasse Dagcompetitie.
De Nederlandse biljartbond (KNBB) organiseert jaarlijks een biljartcompetitie voor ouderen. Na verschillende voorrondes werd Harrie kampioen van District 's-Hertogenbosch en omstreken.
Ook won hij op 16 mei het kampioenschap van het gewest Midden Nederland in Hilversum door alle drie zijn partijen te winnen. Hij mocht daardoor naar de nationale Nederlandse Kampioenschappen te Hoogeveen.
Hier won hij ook alle drie zijn wedstrijden en werd zo kampioen van Nederland driebanden klein 2de klasse.
In het Patronaat werd op 24 juni ter ere van het kampioenschap een receptie gehouden met hierbij aanwezig de voorzitter Karel Zwarts, Theo Beekveld van het district Den Bosch, Adrie Verboord, voorzitter van 't Patronaat, en uiteraard de kampioen met zijn vrouw en alle leden van de Vrolijke Rollers.


Zaterdag 4 juni 2016. Rommelmarkt bij Marienkroon.


Dinsdag 22 maart 2016. toneelver. KAT speelt begin april haar 20e productie: "Van Zoggel & Zn."


Zaterdag 19 maart 2016. Kinderdagverblijf Villa Kakelbont organiseerde voor de kinderen een paasfeest met als hoogtepunt paaseieren zoeken.

2016 Dick Buskermolen