Biljartvereniging D.V.R. 2018

Vrijdag 20 juli 2018. Harrie Aarts van Biljartvereniging D.V.R. (De Vrolijke Rollers) uit Nieuwkuijk heeft het gepresteerd om evenals in 2016 ook in 2018 kampioen van Nederland te worden in het spelsoort driebanden klein 2de klasse Dagcompetitie.
De Nederlandse biljartbond (KNBB) organiseert jaarlijks een biljartcompetitie voor ouderen. Na verschillende voorrondes werd Harrie kampioen van District 's-Hertogenbosch en omstreken.
Ook won hij op 13 mei het kampioenschap van het gewest Midden Nederland in Ede.
Hij mocht daardoor naar de Nationale Nederlandse Kampioenschappen te Oosterhout waar hij de eerste 2 wedstrijden glansrijk won en de laatste partij nipt verloor met een carambol. Dus weer Kampioen van Nederland. !

Ook bij het bandstoten klein biljart NK behaalde Adrie Verhoeven een mooie 2e plaats.
In het Patronaat te Nieuwkuijk werd op vrijdag 20 juli ter ere van het kampioenschap een receptie gehouden met hierbij ook aanwezig voorzitter Karel Zwarts en Nico van Alebeek (beiden van District Den Bosch), Adrie Verboord, voorzitter van 't Patronaat, en ook de beheerders van het Patronaat. Uiteraard werden de kampioenen, in aanwezigheid van het vrouwen, in de bloemetjes gezet.

Harrie Aarts

Adri Verhoeven

2018 Dick Buskermolen