65-jarig huwelijksjubileum Marinus en Nellie van der Lee-Mommersteeg.

Dinsdag 28 juni 2016. Briljanten huwelijksfeest (65 jaar) van Marinus (90) en Nellie (90) van der Lee-Mommersteeg.
Marinus is geboren in Nieuwkuijk en Nellie in Vlijmen. Na hun huwelijk gingen ze in de ouderlijke boerderij van Marinus aan de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk wonen. Hier zijn de oudste 3 kinderen geboren. In 1956 verhuisde het paar naar Het Hof waar nog 2 kinderen werden geboren. Helaas hebben ze al afscheid moeten nemen van hun oudste zoon en een schoonzoon.
Marinus werkte eerst mee op de boerderij maar had later verschillende baantjes in het bedrijfsleven, hij werkte o.a. bij Zaalberg, Michelin, in de bouw de gemeente Den Bosch, en als laatste bij de plantsoenendienst van wat toen nog de gemeente Vlijmen was.
Nellie zorgde voor de kinderen en het huishouden.
In 1978 verhuisde ze naar een andere woning op Het Hof en sinds februari 2011 wonen ze nog geheel zelfstandig aan de Warande in Nieuwkuijk. Inmiddels zijn ze de trotse grootouders vaan 12 kleinkinderen en 4 achter-kleinkinderen.
Vroeger gingen ze veel fietsen maar dit laat de gezondheid niet meer toe,(Marinus fietst nog wel kleine stukjes om een boodschap te doen), wel gaan ze nog regelmatig mee met een uitstapje van de Zonnebloem of de K.B.O.
Op zondag 26 juni werd dit gevierd met een familie feestje in De Hut in Haarsteeg.

2016 Dick Buskermolen