Vrijdag 23 november 2012. Championsparty in Het Oude Tramstation.

vlnr.: Ben Damen van Rabbit Racing, Maikel van Balen, Maurice Klijn, Joey van Enkhuizen, Steffi Laier en Dhr. Rob Damen van Betonindustrie.


Maikel van Balen, 1e plaats DMX Zuid-Ned. kampioenschap 2012.

Zondag 26 augustus 2012 heeft Maikel van Balen (15) uit Elshout de DMX finale van Zuid-Nederland gereden in Rosmalen. Maikel is kampioen geworden van deze competitie, welke uit 13 wedstrijden bestond. Hij rijdt op een Rabbit racing Kawasaki 85cc hoge wielen. Hij heeft een geweldig cross seizoen achter de rug; zonder sponsoren was dit alles niet mogelijk geweest. Daarom wil Maikel zijn sponsoren bedanken. In het bijzonder zijn sponsoren Rabbit racing en bv Betonindustrie. Verder Kawasaki Benelux, Abrex logistics, Promax vering, Autorijschool Nederveen, Ufo Plastics, WLM design en HGS uitlaten.


Maikel van Balen, 2e plaats DMX kampioenschap 2011.

Maikel van Balen is het seizoen 2011 bij de DMX, Zuid-Nederland, 3e in de competitie geworden op zijn Kawasaki 85cc grote wielen.
Zaterdag 8 oktober 2011 hij in Heerde gestreden om het Nederlands kampioenschap.
Hij is daar na een spannende strijd 2e geworden in zijn klasse.
Maikel bedankt zijn sponsors die hem daar dit jaar weer in gesteund hebben. In het bijzonder Rabbit Racing, Betondindustrie Drunen, Abrex logistics, Promax vering en WML design.


Maikel van Balen, 2e plaats DMX Ned. kampioenschap 2010.

Zondag 10 oktober 2010 heeft Maikel de DMX finale van Nederland gereden in Den Helder, met als resultaat een 2e plaats.
Hij was tweede geworden in de competitie van de DMX-Zuid wedstrijden, en de eerste zeven mochten om het Nederlands kampioenschap rijden. In Den Helder kwamen alle districten van Nederland bijeen om tegen elkaar te rijden.
Maikel: "Na de eerste tijdtraining neergezet te hebben mocht ik als eerste het starthekje uitkiezen.
De eerste manche ging ik gelijk goed van start en heb mijn koppositie niet afgegeven, dus was ik de winnaar van de eerste manche.
De tweede manche was een duidelijk mindere start maar reed ik in de eerste ronde weer naar de eerste plaats.
Maar mijn rivaal kwam dichterbij en het was duidelijk dat ik het dit keer niet kon winnen van Arie.
Dus moest ik genoegen nemen met de tweede plaats in de tweede manche.
Omdat we evenveel punten hadden werd er gekeken wie de tweede manche de meeste punten had. Dit is een regel in de cross.
Dus Arie van Veen was de kampioen en ik had een mooie tweede plaats op het podium.
Daar hoorde natuurlijk een prijsuitreiking bij, die was heel erg leuk.
Ik heb een super crossseizoen achter de rug, heb heel veel geleerd en dit was natuurlijk allemaal niet mogelijk geweest zonder mijn sponsor "Rabbit racing team” en “betonindustrie”, waarvoor ik hen heel hartelijk wil bedanken."

©2012 Dick Buskermolen