Koninklijke onderscheidingen 2013: Wim en Jannie Cramer-Ververs en Henk van Wamel

Vrijdag 26 april 2013 ontvingen Mevrouw J.(Jannie) Cramer-Ververs en de heer W.J. (Wim) Cramer uit Vlijmen ( beiden 69 jaar) uit handen van Burgemeester Jan Hammming de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

De heer en mevrouw Cramer zijn beiden zeer actief bij en voor De Zonnebloem, afdeling Vlijmen-dorp. Naast het vrijwilligerswerk voor de gasten van De Zonnebloem (organiseren en coördineren van bezoekwerk, uitjes, bestuurswerk e.d.), zetten zij zich ook in voor de vrijwilligers van De Zonnebloem (jaarlijks bedankmiddagje). Mevrouw Cramer is verder ook vrijwilligster bij de speel-o-theek De Leentol en het project De Andere Tafel (beide in Vlijmen).
De heer Cramer is daarnaast ook zeer actief bij de Golfclub Bois-le-Duc in Den Bosch.


Vrijdag 26 april 2013 ontving Dhr. H.J.C.M. (Henk) van Wamel uit Vlijmen (67 jaar) uit handen van Burgemeester Jan Hammming de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

De heer Van Wamel is ruim 37 jaar als vrijwillig zweminstructeur actief geweest bij de Bossche Zwemvereniging (350 tot 500 leden) en 34 jaar bij Zwem U Fit (voor volwassenen en senioren).
Medio 2012 is hij met dit vrijwilligerswerk gestopt.

©2013 Dick Buskermolen