Uitreiking lintjes 2011, Huub van den Broek en Bert Brekelmans.

Vrijdag 29 april 2011 ontving Dhr. H.W. (Huub) van den Broek uit Vlijmen (78 jaar), uit handen van Burgemeester Henk Willems de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

De heer Van den Broek is een begrip binnen de Heusdense biljartsport en dan in het bijzonder de biljartverenigingen die verbonden zijn aan de Onderlinge Biljart Bond. Al meer dan 25 jaren zet hij zich vol overgave in voor de diverse verenigingen. Zijn leven staat in het teken van de biljartsport.


Vrijdag 29 april 2011 ontving Dhr. G.A.H.(Bert) Brekelmans uit Vlijmen (57 jaar), uit handen van Burgemeester Henk Willems de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

De heer Brekelmans was jarenlang de stuwende kracht achter de Sinterklaasintochten in Vlijmen. Ook speelde hij een belangrijke rol binnen het Pietenkoor De Schoorsteen Door. Zijn inzet voor het Sinterklaasfeest, maar ook zijn onvermoeibare inzet voor carnavalsvereniging Knotwilgendam zijn aanleiding tot de toekenning van een Koninklijke onderscheiding.

2011 Dick Buskermolen