KBO, diverse onderwerpen, deel 1.

KBO, Opening nieuwe jaar in D'n Elshof mmv "De Kwalnoten", woensdag 13 januari 2010. (Foto's: KBO)

vlnr.: Marietje Muskens en Rina Brok


Woensdag 21 oktober 2009. Acht cursisten die een computercursus KBO gevolgd hebben (6 middagen van 2 uur computerles), kregen hen certificaat in de Th. J. Rijkenschool uitgereikt. (Foto's: KBO)


Zomer 2009. (foto: KBO)

Zomer 2009. (foto: KBO)


Eind mei 2009 is de KBO naar Rijschool Bax geweest op herhalingscursus voor verkeersregels, op uitnodiging van Bax. (Foto's: KBO)

Harrie van Drunen geeft na afloop een attentie aan eigenaresse van de rijschool HenriŽtte Bax en aan de rij-instructeur Toon van Heesch.


Woensdag 18 februari 2009. Acht cursisten die de eerste computercursus KBO gevolgd hebben (5 middagen van 2 uur computerles), kregen hen certificaat in de Th. J. Rijkenschool uitgereikt.
voorste rij vlnr.: Tilly Wetzer-Ponje, Dina de Haan, Joke van Oosterhout, Marie Pulles, Rina Brok-Vissers
achterste rij: Bertha Knippels, Leendert van Beusekom (docent), Fried Wassink, Gerard Vermeer, Hans van Eysden (docent).

Vrijdag 27 februari 2009. Riet van Lier-de Kort†wordt†door het Bestuur in de bloemetjes gezet voor haar enorme inzet van meer dan 6 jaar in de activiteitencommissie (foto: kbo)

Woensdag 29 oktober 2008. Dhr. Van Stiphout, voorzitter KBO kring de Langstraat, spelt de zilveren KBO op bij Gerard Vorstenbosch, die scheidend voorzitter is van KBO afdeling Elshout. Hij was voorzitter vanaf 2001 (foto: kbo).

Woensdag 29 oktober 2008. De nieuwe voorzitter van KBO Elshout, Rien Pulles, overhandigd een bos bloemen aan mevr. Vorstenbosch (foto: kbo)

©2008/09 Dick Buskermolen