Gouden Huwelijksjubileum Jo en Mina Klever-Oosterwaal, 26 augustus 2015.

Woensdag 26 aug. 2015 vierden Jo en Wilhelmien Klever-Oosterwaal hun gouden huwelijksjubileum.
Jo (78) is geboren te Vught en Wilhelmien (71/Mina) is geboren te Vlijmen. Samen hebben ze 2 getrouwde dochters en 4 kleinkinderen. Daar genieten ze met volle teugen van.
Toen ze elkaar leerde kennen was Jo buschauffeur bij de BBA en later werkzaam als tankwagenchauffeur bij TOTAL Nederland.
Wilhelmien heeft gewerkt bij haar ouders in de slagerij aan de Akker in Vlijmen, waar nu 't Zusje is gevestigd. Later is ze gaan werken bij zwembad Die Heygrave en daarna heeft ze nog héél wat jaartjes gepoetst en in de kantine gestaan bij het Gemeentehuis in Vlijmen.
Wilhelmien fietst heel wat af door Vlijmen van de Jumbo naar de Emté en van de ene dochter naar de andere dochter en waar nog meer. Laat haar maar lekker bezig zijn, want van stilzitten heeft ze geen kaas gegeten. Ze is voor iedereen met veel liefde in de weer. Niks is haar te veel, voor niemand.
Jo is gelukkig genezen van een vervelende ziekte en om zich in conditie te houden, sport hij 2 dagen in de week bij Total Fit.
Ook gaat hij als het even kan elke dag een flinke wandeling maken. Wèl alleen, want samen lopen is te vermoeiend, dan moet er gepraat worden en daar heeft hij de puf dan niet voor.
Jo houdt zijn brein scherp door heel veel kruiswoordpuzzels te maken. En dan is er ook de I-pad nog waar menig kaartspelletje op gespeeld wordt. Samen gaan ze nog graag op vakantie met familieleden met de bus naar Spanje. Genieten vinden ze dat.
Kortom Jo en Wilhelmien hebben ieder nog genoeg te doen en samen kunnen ze met iedereen om hen heen nog 'n hele fijne tijd beleven.
Woensdag 26 augustus werd gevierd met familie en vrienden bij Van de Valk in Vught. Het was 'n TOPFEEST, waar ze met plezier aan kunnen terugdenken. En zoals Jo daar heeft gezegd: Op naar de 60-jaar!!!

©2015 Dick Buskermolen