Welkom op de homepage HEUSDEN IN BEELD

Ondergetekende, Dick Buskermolen, is deze homepage anno 2006 begonnen. Begonnen is met straten te fotograferen. Daarna is het aantal onderwerpen uitgebreid. Tevens vindt U een greep uit de actualiteiten.

De opzet is o.a. om de bezoeker van alle kernen een indruk te kunnen geven. Momenteel zijn foto's te zien van heden en verleden, ook van inwoners, huwelijksjubilea, zorgcentra, schoolfoto's, begraafplaatsen, winkeliers, kunstenaars, carnaval, jubileums, festiviteiten etc.
Culturele onderwerpen zoals koren, onderscheidingen, allerlei maatschappelijke gebeurtenissen, etc.

Kenmerkende van Heusdeninbeeld is dat er niet nagestreeft wordt om van alle nieuws uit allerlei bronnen foto's te plaatsen, maar uitsluitend zelfgemaakte foto's te plaatsen van zelfbezochte gebeurtenissen, zonder commerciele reclame c.q. nieuws.

De foto's werden gemaakt met een Nikon D40, in het formaat 3000 x 2000. Voor de homepage worden deze verkleind. M.i.v. november 2009 een Nikon D90 in het formaat 4000 x 3000
Filmpjes werden sinds 2011 ook gemaakt (human interest, net zoals de foto's). Alle filmpjes zijn ook makkelijk terug te vinden op youtube.com als U zoekt op heusdeninbeeld.

Opnames zijn gemaakt met een Sony mini-DV camcorder.

Heeft u foto's van vroeger, ook familiefoto's, waarvan u het wel leuk zou vinden om ze hier terug te vinden, wilt u ze dan mailen, liefst in groot formaat. Evt. kom ik ze bij u ophalen om ze te scannen, en direct weer terugbezorgen.

Evt. reactie's kunnen gericht worden aan:


Dick Buskermolen, Drunen


info@heusdeninbeeld.nl

tel. 06-29365171

Bedankt voor Uw belangstelling !