Heusdens Mannenkoor

Maandag 21 maart 2016 werd op de algemene ledenvergadering van het Heusdens Mannenkoor Piet Verhoeven uit Oudheusden in de bloemetjes gezet.
Hij was 40 jaar koorlid en gewaardeerd zanger bij de tweede tenoren. Op 26-jarige leeftijd was hij op aanraden van zijn schoonvader Prins, die toentertijd ook een bekend koorlid was, tot het koor toegetreden. Bronnen vermeldden dat het toetreden een voorwaarde was om met zijn dochter te mogen trouwen.
In aanwezigheid van zijn vrouw en kinderen en zijn pasgeboren kleinzoon Daan werd door zijn vrouw de erespeld voor zijn 40- jarig jubileum opgespeld.
Deze speld werd uitgereikt door dhr Brandts, secretaris van de bond, de KNZV van de regio Brabant en Zeeland. Hij refereerde aan de plannen van de bond om met gerichte maatregelen te komen om het ledenaantal van de mannenkoren te verbeteren.
Aan Piet en zijn vrouw Ina werden bloemen overhandigd door voorzitter Piet Bouman van het Heusdens Mannenkoor. Na afloop werd er gezellig nog even met een drankje nagepraat.

Piet en Ina

2016 Dick Buskermolen