heusden, diversen 2012

Zondag 22 juli 2012. Centrum vesting met toeristen.

Bankje Burchtplein, links mevr. Koosje Vos en Eddy Vos, rechts Pietje Wijgerse


Zaterdag 23 juni 2012. Optreden van Seniorenorkest Da Capo uit Wijk en Aalburg bij Kareltje.


Donderdag 1 maart 2012. Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen viert in 2012 het 25-jarig bestaan.
Dit vieren zij door iedere maand t/m juli 2012 25 mooie sieraden te verloten. In juli de "grande finale" met 25 hoofdprijzen.
Iedereen maakt kans door in te schrijven op de nieuwsbrief op www.sylvesterandriessen.nl of een formulier in de winkel in te vullen. Eťn van de gelukkige winnaars was deze maand Josje van Loon uit Wijk en Aalburg, die hier een paar zilveren oorbellen in ontvangst mag nemen.

Alle prijswinnaars van de maand februari waren: Lia van Ballegooijen, Josje van Loon, Henrieke Vos, Laura Vermeulen, Jolien Helsloot, Henrieke van Loon-Roza, Henny Pruijsers, Corrie van Vugt, Mariska Gouda, Arien en Marisca v.d. Laar, Dhr. Webers, Elly van Willigen, Mariska Buijs, Maartje van Loene, Nora van Gelder, Hans van Meerkerk, C. Kremers-Stuifbergen, J. de Rooij, Patricia Voskuilen, Henriette Bouman-Kanselaar, Maikel van Leeuwen, Loek Brekelmans, Claran Mouthaan, M. van Zon en Marianne van Alebeek†

vlnr.: Josje van Loon, Sylvia en Sylvester Andriessen


Vrijdag 13 januari 2012. Op 1 januari 2012 nam Henk Willems officieel afscheid als burgemeester van heusden. Kunstschilder DaniŽl Douglas schilderde in opdracht van de Stichting KunstVesting heusden een portret van de oud-burgemeester. Als dank voor zijn verdiensten op het gebied van kunst- en cultuur. Op vrijdag 13 januari werd het schilderij in "De Republiek" gepresenteerd.

DaniŽl Douglas en Henk Willems (opzet schilderij te zien onder kunstroute 2011)


2012 Dick Buskermolen