Diversen, deel 3

Vrijdag 18 maart 2016. Optreden Levenslust uit Herpt bij Zandley in Drunen.


Zondag 29 november 2015. Riet Couwenberg-van Eggelen viert haar 90e verjaardag


Donderdag 26 febr. 2015. Centrum voor de Voet: Medisch pedicure Jennefer Hartman – Registerpodoloog (links) en medisch pedicure Rianne Verhoeven (rechts).

Voor meer info, Download de pdf

Zaterdag 7 februari 2015. Carnavalsgroep de Prutsers zijn na een afwezigheid van 7 jaar weer terug. Ze gaan samen met CV "We Zen d'r Wir" onder de naam CV "De Prutsers Zen d'r Wir". Momenteel zijn ze bezig met hen wagen voor de optocht. Marco Buijs heeft gelukkig ruimte bij zijn ouderlijk huis in Herpt, want sinds de bouwhal in vlijmen op de voormalige gemeentewerf weg is, moeten de deelnemers aan de optocht zelf voor een bouwlocatie zorgen.

Enkele leden Jeugdraad Maoskesdam, vlnr.:
Nar Hugo van Riel, Prins Valentijn van de Sluis, Adjudant Niels de Ruiter en Nar Wouter Huijnen.


Zaterdag 10 jan. 2015. Dankzij een wijktip is er bij het dorpshuis een AED geplaatst. Wethouder Margo Mulder verrichte de officiele onthulling tesamen met Harry Buijs, voorzitter St. Dorpshuis Herpt.

Harry Buijs overhandigt een bloemetje aan de initiatiefneemster, mevr. ?


Dinsdag 2 december 2014. Lezers van de Maand: familie Verhoeven uit Herpt.
De familie Verhoeven, bestaande uit Jeroen, Katja en hun kinderen Isa, Kobe en Thijs bezoeken de bibliotheek in Oudheusden met grote regelmaat.
Wij vroegen aan dit jonge gezin:
“Waar komen jullie graag voor naar de bieb; welke schrijvers, genres of thema’s hebben jullie voorkeur”?
Jeroen houdt van de Scandinavische detectives.
“Deze schrijvers zijn toch wat realistischer dan de Amerikaanse”. Daarnaast leent hij ook de reisgidsen: “Voor als we op vakantie gaan. Erg handig”!
Katja leest graag romantische boeken afgewisseld met spannende boeken. Zo heeft ze alle boeken van Saskia Noort en Esther Verhoef gelezen.
Verder is Katja erg geïnteresseerd in de informatieve collectie boeken en tijdschriften die betrekking hebben op het thema 'Wonen en Design'.
Isa (11) heeft plezier in het lezen van de serie ‘Hockeyteam de sterren’, de serie ‘Hoe overleef ik..’ van Francine Oomen, ‘Lexiland’ en de stripverhalen van ‘Jan Jans en de kinderen’, ‘Noortje’ en ‘Sisters’. Isa vindt het ook gezellig om de ‘Tina’, het populaire meidenblad te lezen.
Kobe (9) vindt de voetbalboeken van ‘Koen Kampioen’ en alles van Geronimo Stilton erg leuk en dat zijn er inmiddels heel wat, dus hij kan lekker snuffelen in de kasten.
Thijs (8) is net aan het lezen begonnen en gaat dan ook op ontdekkingstocht door de bieb! Tot nu toe leest hij graag stripverhalen en boeken met ‘J’ achterop, die komen uit de collectie ‘Informatief’.
In de voorgaande maanden ontvingen de Lezers van de Maand, als dank voor hun medewerking, toegangskaarten voor de lezingen die gehouden werden bij Bibliotheek Heusden. Deze maand wordt De ‘Lezer van de Maand’ mede mogelijk gemaakt door Boek-en Kantoorvakhandel Sikkers uit Drunen.


Zondag 3 augustus 2014. Riet Couwenberg en buren Frans en Lies Versteeg.

©2015 Dick Buskermolen