Gouden Huwelijksjubileum Henk en Francien van Delft-de Laat, 16 juni 2014

Henk en Francien van Delft-de Laat uit Haarsteeg vierden maandag 16 juni 2014 hun gouden huwelijksjubileum. Beiden zijn geboren en getogen in Haarsteeg. Henk in “d’n Hoek” en Francien in de Hoeve.
Toch moesten ze helemaal naar de Giersbergse Kermis om elkaar te ontmoeten. Henk had samen met zijn broer Jan een kwekerij aan de Mommersteeg in Haarsteeg.
Samen met Francien en Ans – de echtgenote van Jan - hebben ze hier jarenlang tomaten, sla en komkommers gekweekt en later chrysanten. Het bedrijf is al enige tijd verkocht. Maar Henk zit niet stil. Hij kweekt ‘hobbymatig’ nog steeds groente, fruit en bloemen.
De familie maakt hier graag gebruik van. Verder heeft Henk nog twee Shetlandpony’s, leest hij graag, kaart elke week een avondje en “surft” op het internet.
Francien heeft zich, naast het werken in de kwekerij, bezig gehouden met het huishouden en de zorg voor de vier kinderen. Daarnaast is ze lid van de KVO/HVO in Haarsteeg. Tegenwoordig breit, haakt en knipt ze voor het Rode Kruis. Verder vindt Francien het nog steeds fijn om voor Henk en de kinderen te zorgen. Ze staat altijd voor hun klaar.

Bovenstaande foto donderdag 2 oktober 2014. Bijeenkomst Gouden Echtparen Voorste Venne.

©2014 Dick Buskermolen