Gouden Huwelijksjubileum Henk en Jo Bok-van Vugt, dinsdag 10 februari 2009

Henk, die uit Maren-Kessel afkomstig is, heeft Jo ontmoet op de kermis in Rosmalen. Zij wonen op de Vliedberg, maar daarvoor hebben ze 35 jaar in de Heistraat gewoond. Henk heeft altijd een eigen bedrijf gehad. “Ik had een schildersbedrijf in Vlijmen, dat we later uitgebouwd hebben met industrieel schilderwerk. Je moet daarbij denken aan het spuiten van bruggen voor Rijkswaterstaat en meer van dat soort klussen. Daarnaast hadden we in de Heistraat een eigen winkel, maar die is weg. Het schildersbedrijf heeft mijn zoon overgenomen.”
Jo runde naast het huishouden ook de winkel. Na de geboorte van hen 2e kleinkind zijn ze gestopt met de winkel. Met die winkel erbij was er weinig tijd voor hobby's. Henk: “Ik heb bij legervoertuigenclub ‘Keep Them Rolling’ gezeten. Ik vond dat leuk, met die oude voertuigen. We hebben vaak met gehandicapte kinderen rondgereden.”
Jo zat bij de gym. Momenteel hebben ze als hobby bridgen, zijn lid van twee bridgeclubs en dat bevalt hen goed. Zij kregen drie kinderen (de oudste is op tweejarige leeftijd overleden) en zes kleinkinderen.

Bovenstaande foto bijeenkomst Gouden Echtparen bij Wijnand van Delft donderdag 11 juni 2009

©2008 Dick Buskermolen