Hedikhuizen, diversen onderwerpen deel 1

Zaterdag 11 maart 2023. NLdoet, Hekese Hellevegers.

Vrijdag 10 januari 2014. Interview met Margalith de Leeuw van Piggywellranch (minivarkentjes)


Woensdag 6 februari 2013. Groenstraat


Koninklijke Onderscheiding voor Loek Prinsen uit Hedikhuizen

Vrijdag 25 november 2011 ontving Dhr. Loek Prinsen (56 jaar) uit Hedikhuizen, in de brandweerkazerne Vlijmen uit handen van Burgemeester Henk Willems de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".
Loek Prinsen werd koninklijk onderscheiden vanwege zijn langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en omgeving.
Sinds 1973 is hij actief bij de vrijwillige brandweer; eerst bij de post Ammerzoden, later bij de post Heusden. Behalve als vrijwilliger bij de brandweer is Loek Prinsen ook op maatschappelijk en kerkelijk vlak actief. Zo is hij ruim vijftien jaar bestuurlijk betrokken bij de parochie Bokhoven en al tien jaar coach bij de Mixed Hockey Club Drunen.


Maandag 1 juni 2009, Bokhovenseweg.


Ad Buijs met zijn bekers behaald op de ploegwedstrijd in Haarsteeg, zondag 29 maart 2009. Zie voor meer foto's onder Haarsteeg.


Piet Bruijsters (68) werd op 15 november 2008 in de kerk van de Heilige Lambertusparochie uitgebreid gehuldigd. Piet zingt daar al vijftig jaar in het kerkkoor. De gouden medaille van de Nederlandse Sint Gregoriusvereniging kreeg de jubilaris opgespeld door pastoor David Lebrun.
Collega-koorlid Raas Luijben somde zaterdagavond de lange lijst pastoors op die in al die jaren op Piet z'n zangkwaliteiten werden getrakteerd. Luijben had ook becijferd dat de jubilaris alles bij elkaar minstens een maand of acht aaneengesloten in de kerk moet hebben doorgebracht. Want Piet kon altijd. Voor uitvaartdiensten, huwelijksfeesten en andere vieringen. Nooit werd vergeefs een beroep op hem gedaan.


Woensdag 27 augustus 2008. WethouderRaymond van de Bos heeft samen met de basisschoolleerlingen uit Hedikhuizen, de nieuwe speeltoestellen in gebruik genomen.
De oude speeltoestellen waren zeer verouderd. In samenspraak met inwoners (dorpsraad en kerkbestuur) is de vernieuwing gerealiseerd


Zondag 27 juli 2008, Koetsje in de Lambertusstraat.

2008/2023 Dick Buskermolen