Foto's Haarsteeg in vroeger jaren, deel 1

Handboogschuttersvereniging "Claudius Civilis" 1924.
1e rij vlnr.: J.Eekels, A. van Bokhoven, L. van Liempt, S.Vromans, J. van Beurden, G. Branten, J. van Hulten, J. van Bokhoven.
2e rij: A. Vugts, G. van Esch, T. van de Brandt, A. van Veluw, H. Grietjes, A. Verhoeven, T. van Bokhoven, M. van de Wiel, K. van de Wiel, T. Timmermans, B. van Bokhoven, J. van Beurden.
3e rij: D. van de Brand, G. van Hulten, J. van Oijen, D. van de Wiel, J. Walk, J. van de Brand, F. Walk, W. van Esch, H. van Beurden, J. van Son, W. van Lamoen, T. van Beurden, J. de Vaan, J. Pulles.
4e rij: J. van Bijnen, B. Baldwin, D. Ketels, J. van de Brand, M. Junggebürth, W. van de Loo, H. van Bokhoven, F.Vugts.
5e rij: T. van Beurden, T. van Bokhoven, W. van Bladel, D. van Esch, J. van Esch.

Raadhuis tot 1 mei 1935. Later parochiehuis en gedeeltelijk bewoond door de fam. J. van Bladel. Gebouwd voor 1862 en afgebroken in 1966.
Op de foto Jonge Boerenstand voor het parochiehuis, samen met de landelijke rijvereniging "Juliana" in 1937, ter gelegenheid van de wijding van het nieuwe vaandel.

1. Jan Vugts, 2. Jan van Mierlo, 3. Henk van Opzeeland, 4. Thé van den Brandt, 5. Sjaak van Beurden, 6. Mari Vugts, 7. Frans van Beijnen, 8. Driek van den Brand, 9. André van den Brand ?, 10. Meester Klijn,  11. Harrie van Beurden, 12.Pastoor van Noort,  13. Bart van den Berk,  14. kapelaan Koenraad,  15. Jan van Opzeeland, 16. Kobus van Heeswijk?,    17. Kobus Vugts Antoonzn, 18. Jan van den Brand (bgn de Wolf), 19. Jan de Vaan ?, 20. Ries van Son, 21. ?, 22. Mari van der Lee,    23. Piet Paijmans, 24. Wout van den Brand, 25. Thé van Bijnen, 26. Henk van Engelen, 27. Kees van Opzeeland,  28 ?,    29. Frie van Oijen, 30. Jan van Bijnen, 31. Sjaak van den Brandt Drieszn, 32. Adriaan van der Lee, 33 ?, 34 Piet van Beurden Manuszn,    35 ?,  36.Herman van Bijnen, 37 ?, 38. Nord van Engelen Tinuszn, 39. Bertus van Bijnen, 40. Piet Buijs, 41?, 42. Mari van der Lee, 43 ?, 44. Johan van der Lee, 45. Piet Mommersteeg.

Meester H. Prinsen.

Zangvereniging "Vriendenkring" 1927 na behalen van de 1e prijs met lof van de jury op concours te Ammerzoden.
1e rij vlnr.: Kobus Achten, Driek van de Bosch, Henk van de Wiel.
2e rij: Jan Grevenbroek, Kees Beekmans, Driek van de Brand, Tinie van Beurden, Jan van Veluw, Janus van Beurden, Adriaan Beekmans, Tinus Achten, Kees van Bladel.
3e rij: Piet van Schayk, Jan Beaart, Sjef van Asseldonk, Mari van Beijnen, Jos van de Brand, Tinus van Beurden, Henk van Esch, Hendrik Teunissen, Jan Beekmans, Willem Heesbeen, Diel van Beurden, Piet van Oijen, Hannes van Bokhoven, Joseph van de Bosch.
4e rij: Kees van de Pol, Antoon van Beurden, Kees van de Wiel, Jan van Bladel, Driek van Bladel, Adriaan van Beijnen, Janus Pulles, Tinie van Beurden, Hendrik Verkuijl, Janus van Bokhoven, Jan van de Brand.

Gijs van Krugten met de hondekar en Jos de Vaan.

Voor het huis van Willem Lamoen.

Combinatie Vriendenkring en Levensvreugd 1951.

Uitbaters van café De Harmonie tijdens de jaren 50 en 60: echtpaar Jan en Anna van Oijen.
De vaste ober Tiny Beekmans staat tussen hen in.

Anna van Oijen en Jan van Heist.

Biljarten bij Gerrit Koolen.
vlnr.: Piet van Bladel, Gerrit Koolen, Noud van Heist en Jo van Bokhoven.

Fam. van Engelen-van Beijnen.
Phillippus Egidius van Engelen, geb. 25 maart 1910, trouwde op 6 mei 1941 met Theodora Maria Lucia van Beijnen, geb. 27 juli 1915.
Zij woonden op De Hoeven 36 en kregen 13 kinderen
staand vlnr.: Maria, Nico, Francien, Leo, Adri, Cor, Theo, Tiny, Frank, Henri, Truus, Jan.
zittend vlnr.: vader Flip, zuster Theresie, moeder, Riekie.
Foto gemaakt tgv 25 jaar kloosterlinge zuster Theresie, een zus van moeder van Engelen.

Fam. van Esch-van Halder.
Thé, Wim, Luus, Ad, Gon, Huub, Jan, Betsie, vader, Corrie, Kobie, moeder, Anny, Nel.

Foto begin jaren 20 met de fam. Van Oijen-Eekels, dat het Haarsteegse café De Harmonie uitbaatte met hen 6 kinderen.
vlnr.: Piet, Jan, Lucia, Frie, Marie en Frans.

Toneelvereniging Ernst en Luim 25 jaar in 1955.
staand vlnr.: Bart van den Berk, Jo van der Heijden, Nico Boelen, Mari van Gestel, Tonny Pulles, Piet Koks, Jo van der Heijden Jzn., Diely van Heist, Maurice van de Water, Riet van der Heijden, Jan van Veluw, Tonny van de Lee, Frans van Oijen, Wim van Esch.
zittend vlnr.: Jan Koks, Nelly van Heist, Piet van Oijen, Driek Koks, Jan van Halder, An van der Heijden, Jan van Oijen, Willem van Bijnen.

Jonge Boerenstand 25 jaar.

staand vlnr.: Mari van Bijnen, Harrie van Esch, Jo van Oijen, Leo van Engelen, Kees van Bijnen, Giel van Oijen, Cor van Engelen, Herman van Beurden, Wiet Ketels, Harrie van Oijen, Ad Mommersteeg, Jan van Delft, Antoon van Bokhoven, Tini van Bijnen, Lambert Vugts, Jos van Bokhoven, Leo Kok, Ad van Delft, Frans van Bijnen, Bart van de Berk, Jan van Oijen.
zittend vlnr.: Gerrit van Beurden, Wiet Branten, Leo Beaard, Henk van Delft, kapelaan Vijfeiken, Adri Janen, Maart van Bladel, Nico Slegers, Piet van de Brandt, Giel Pulles.

Jonge boerenstand 1932

zittend 1e rij vlnr.: 1. Thé van Beurden, 2. Frans van Beijnen, 3. Jan van Oijen, 4. Meester Klijn, 5. Pastoor van Noort, 6.Tinus van Engelen Leonardzn, 7. Tinus Kok, 8. Diel van Beurden, 9. Tinus van Falier.
2e rij staand: 10. Piet Paijmans, 11. Jan Mimpen, 12. Jan van Delft, 13.Noud van Heeswijk,    14. Klaas van Bijnen,  15.Harrie van Beurden, 16. Wiet van Esch, 17. Piet Mommersteeg,  18. Henk van Engelen,  19.Piet van Beurden Manuszn, 20. Jan Pulles,  21. Kobus Vugts Antoonzn, 22. Thé van Bijnen,  23. Flip van Engelen Leonardzn, 24. Harrie van Bladel.
achterste rij staand: 25. Tinie van der Sterren, 26. Adriaan van der Lee, 27. Kobus Vugts Doruszn, 28. Frie van Oijen, 29. Jan van Mierlo, 30. Klaas van Bijnen, 31. Jan van Opzeeland, 32. Jan van Engelen Tinuszn, 33. Nico Vugts Antoonzn, 34. Henk van Opzeeland, 35. Nord van Engelen Tinuszn, 36. Piet van den Brand, 37. Frans van Heeswijk   

K.V.O. viert in 1970 haar 25-jarig bestaan.
staand vlnr.: Dina van Beurden, Pieta van Bijnen, Marie van Falier, Marie van Bladel, An van de Brandt, Thera van Beurden, Door van Engelen, Cor van Oijen, Betsie Kipping, Gon Pulles, Jaan de Bever, Koos van de Brandt, Betsie van Bijnen.
zittend: Riet van de Berk, Tonny van Beurden, Marie van Engelen, pastoor L.Geurts, Anna van Oijen, Marietje van Heeswijk.

Dansorkestje samengesteld uit leden van St. Cecilia, bij café Antoon Vugts.
zittend vlnr.: Dorus van Bijnen, Cees van de Wiel, Heymans, A. van Bijnen, T. van de Griendt.
staand: A. Vugts en Giel van de Lee.

Victoria '51 na een uitwisselingswedstrijd met de tafeltennisvereniging Engelen.
staand vlnr.: Bart van de Wiel, Jan Verhaeren, Jan van Heist, Thé van Esch, Jan van de Wiel, Max van de Pol, Nel van Beurden, Jan van Heist, Henk Walk, Tini van Beurden, André van de Brandt.
zittend: Toos van de Wiel, Annemie van de Pol, Piet Verhaeren, Loek van de Pol.

Carnavalsgroep olv Antoon van de Brandt lag thuis bij café Gerrit Koolen (1952).
bovenste rij vlnr.: Mari van Bijnen, Piet van de Brandt, André van Zon, André van de Brandt, Jan van de Brandt, Jan van Beurden, Antoon van de Brandt.
onderste rij: Annie Smits, Mari van de Brandt, Riek van de Brandt, Ria van Oijen, Tonny Pulles, Cor Timmermans, Tonny Walk, Willy van de Berk.

De Raad van Elluf in 1966.
staand vlnr.: Bart van Lamoen, Toon Timmermans, Piet van Heeswijk, Theo Ketels, Nico Slegers, Jan Achten, Jan Ketels.
zittend: Henk van de Wiel, Mies de Groot, Jan Verhaeren, Jan Timmermans.

Links Theodoor de Vaan en rechts Toon Timmermans ('t Pauske).

De Jagersvereniging.

staand vlnr.: Roelof van Bladel, Mari van Bladel, Piet Merkx, oud-burgemeester Schweitzer, Ties van Bladel, Ger van Helvoirt, Jeroen Timmermans, Toine Timmermans, Kees van Tilborg, Jan Verhaeren, Harrie van Bladel, Conny en Ad van Helvoort. zittend: Heintje Pelders, Henk van Bladel, Bart van Bladel, Piet van Bladel, Hans Aarts, John van Bladel, Harrie van Bladel.

25-jarig jubileum Rijvereniging "Juliana" in 1959.
bovenste rij vlnr.: André van Son, Peter Buys, Johan van de Staak, Ad Mommersteeg, Cor van Falier, Jan Vugts, Sjaak van de Brandt, Kees van de Biggelaar, Leo Kok, Tini van Beijnen.
middenrij: André van de Brandt, Coop de Vaan, Gerrit Knippels, Francien Mommersteeg, Piet Buys, Dina van Son, Sjaak van Beurden, Diny Mommersteeg, Johan van de Lee, Cor van de Biggelaar, Jan van Oijen, Marinus van Heeswijk, Piet van de Brandt, Mari van de Lee.
zittend: Frans van Bijnen, Janus Pulles, Thé van de Brandt, Piet Mommersteeg, Herman van de Brandt, Jan van de Brandt, Bart van Bladel.
zittend voorste rij: de eerste leden van Ponyclub de Favorietjes, t.w. Jan van Beijnen, Nico van Bokhoven, Sjaak Pulles, Wim van Oijen, Alfons van Falier, Toon van Bokhoven, Gerard Vugts, Harry van Esch, Adrie Ketels, Frans Mommersteeg, Wim van Beijnen.

Jan en Tina Slegers met Jan, Dok, Nico en Sjaan, voor de Hut.

Het Haarsteegs Kinderkoor vierde 3 dagen lang, 10, 11 en 12 januari 1958, zijn eerste lustrum met de opvoering van de operette "Sneeuwwitje". Het was een sprookjesspel met zang en dansjes dat de kinderen in café Achten ten tonele brachten.
vlnr.: Dimphy van de Wiel, José van Oijen, Rianneke van Bladel, Ineke Vugts, Maria van de Lee, Lia van Oijen, Els Vugts, Paula van de Berk, Corry van Krugten, Doortje Vugts, Francien de Vaan, Dimphy Zeeuwen, Bep van de Lee, José van Liempde en Sjanny van Bijnen.

Het Schuttersgilde St. Ambrosius in 1985

Schaatsclub Jaap Eden.
staand vlnr.: Wim van Bijnen, Jan Zeeuwen, Nico Slegers, Leendert Zeeuwen, Flip van Engelen, Koos Kouwenberg, Jan Slegers, Willy van de Berk, Mari van Bokhoven, Theo van der Heijden.
zittend: Dorus Keetels, Janus van Engelen, Piet van de Brandt en Driek van Esch.

Foto ter gelegenheid van het 40 jarig huwelijk van Michiel Snijders en zijn echtgenote Theodora Herman. Op deze dag trouwden ook hun dochters Rika met Bertus van Hulten en hun dochter Jaon met Bertus van Laarhoven.

1955, 50 jaar NCB, vlnr Kobus Pulles, Piet van Beurden en bisschop W.M.Bekkers.

Jan van Engelen, Fons Kremers, Meester Klijn en Chel Hornman (Lagere School).

Schoolbestuur en onderwijzend personeel.

Has Beekmans

Willem en Woutje van Gurp.

Her van Heijst (Herman), geb. 12 oktober 1903.

VV Haarsteeg.