Donderdag 19 februari 2009, Groot Dwergonisch Mannenkoor.

De Grote Dwergonische Oevertuure.

Op vrijdag 16 februari 2007 organiseerde het Groot Dwergonisch Mannenkoor het eerste grote Drunense meezingfestijn. Ruim duizend liefhebbers zongen massaal mee met de Nederlandse liedjes van o.a. het Cocktail Trio, Ben Cramer, Koos Alberts en Boudewijn de Groot.
Dit kreeg een vervolg op donderdag 19 en vrijdag 20 februari 2009. De tweede editie van "De Grote Dwergonische Oevertuure" deed Drunen weer aan.
In de grote evenementenhal van de Voorste Venne waren er twee voorstellingen gepland, m.m.v. de Dwergonische Diva's. Op donderdag 19 februari waren er voor alle liefhebbers zitplaatsen, op vrijdag 20 februari staanplaatsen.
Ook nu weer had het Groot Dwergonisch Mannenkoor gasten uitgenodigd. De enige echte Drunense Ciske de Rat was ook aanwezig. Uiteraard werden ook nu weer alle liedjes begeleid door het Groot Dwergonisch Oevertuureorkest onder leiding van Robbert-Jan Krook.
Voor, tijdens en na de Oevertuure traden diverse gastorkesten op.
De presentatie was dit jaar wederom in handen van burgemeester Henk Willems, huisarts Wim Mulder en zij worden dit jaar bijgestaan door schooldirecteur Ton Kamp.

2009 Dick Buskermolen