Diversen, deel 2

Woensdag 16 april 2014. Burgemeester Jan Hamming ontving kinderen uit groep 8 van de Olof Palme school uit Drunen die in het kader van een beroepenproject†deze ochtend stage liepen bij de burgemeester.
De burgemeester gaf, samen met de kinderen, een toelichting†op het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 8 april 2014 over de benoeming† van een jeugdburgemeester.


Vrijdag 4 april 2014. In het kader van hun inwerkprogramma brachten de leden van de pas geÔnstalleerde gemeenteraad een bezoek aan het bestuurlijk centrum van Nederland. In Den Haag werden zij ontvangen bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en door de leiding van de Raad van State. In de middag werd een bezoek gebracht aan de Eerste en Tweede Kamer. Het gezelschap poseert hier in de grote zaal van de Eerste Kamer voor de afbeelding van Koning Willem II.


Donderdag 27 maart 2014. Het college ontving een 4-tal bruidsparen die het afgelopen halfjaar 60 jaar getrouwd waren.
Lommers-Verkuijl, Van Loon-van Rijswijk, Peskens-Jansen en Vankan-Venroy. Verder op de foto Burgemeester Jan Hamming en wethouders Margo Mulder en Kees van Bokhoven.


Vrijdag 21 maart 2014. In het gemeentehuis werd de officiŽle verkiezingsuitslag bekendgemaakt.


Dinsdag 18 maart 2014. De Stichting Bouwgroep Gezondheidscentrum Drunen en wethouder Wim van Engeland ondertekenden een overeenkomst over de verkoop van grond in het plan Dillenburg in Drunen.
In de stichting Bouwgroep Gezondheidscentrum Drunen is een aantal zorgondernemers vertegenwoordigd die op het plan Dillenburg, direct naast de nog de bouwen sporthal, een gezondheidscentrum gaan bouwen.
Het betreft perceel van 2.165 vierkante meter. Het gezondheidscentrum gaat in de toekomst onderdak bieden aan in totaal achttien zorgondernemingen, variŽrend van fysiotherapeuten en verloskundigen tot huisartsen en psychologen. Ook het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgt een plek in het centrum. Ze begint er onder meer een diagnostisch centrum.


Woensdag 12 maart 2014. Kieslijst gemeenteraadsverkiezingen 2014


Maandag 2 december 2013. WMO Adviesraad.
zittend vlnr.: Henriette Theunisse, Anne Willem van den Bosch (secretaris), Petra Hoos, Jeanne Verheij-Verreijt (voorzitter)
staand vlnr.: Paul van Wijk, Hans Couwenberg, Hans van Drunen en Betty Prins.


Donderdag 7 november 2013. Zonnebloemvrijwillgers. De regio Heusden telt vijf afdelingen, met in totaal ruim 350 gasten en 120 vrijwilligers. Op de foto vlnr.: Meriam van Mierlo, voorzitter van de afdeling Haarsteeg/Nieuwkuijk en voorzitter van het regiobestuur, Gerda Verspui, voorzitter van de afdeling Vliedberg en bestuurslid van het regionale bezoekwerk en Martien Klerks, bestuurslid Activiteiten Regio en vrijwilliger bij de afdeling Drunen/Elshout.

©2013 Dick Buskermolen