Elshout, diversen 2013, deel 1

Zaterdag 9 maart 2013. Henk van de Wiel vierde zijn 10-jarig jubileum bij Groenendaal† waarvan Henk er negen bij Groenendaal Verhuur heeft gewerkt en het laatste jaar bij Groeiend Werken. Dochter Eefje heeft het bedrijf vanaf januari 2012 van haar ouders overgenomen en Nico en Toos zijn januari 2012† met Groeiend Werken gestart. Henk zorgt er voor de ezels, varkens en kippen en helpt samen met zijn collega's bij alle voorkomende werkzaamheden. Zij hopen nog lang en vooral met veel plezier met Henk te werken.


Zondag 10 februari 2013. Arnoud van Drunen, 86e verjaardag.


Zaterdag 9 februari 2013. Jeugdraad bezoekt Tibbe van den Besselaar, zoon van Rob en Anita, geboren 5 januari 2013.


Zondag 27 januari 2013. Tijdens de Dromen. Doen. Heusden.-dag in de Oranjeboomzaal in Poort van Heusden ontving de heer J.E.C. (Johan) de Haan (72 jaar) uit Elshout uit handen van Burgemeester Jan Hamming de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".
Dhr. de Haan werd koninklijk onderscheiden vanwege zijn inzet op diverse maatschappelijke terreinen. Johan is een bekende inwoner van Elshout, die vele verenigingen en evenementen ondersteunt met zijn hulp, advies en aanpak.
De Fanfare EMM, SC Elshout, OLV Schuts, het Elshouts Spektakel, Peuterspeelzaal ít Hummelke, KBO-afdeling Elshout, ouderensociŽteit Dín Elshof en de R.K. Kerk hebben aan de heer De Haan een zeer gewaardeerde vrijwilliger.


Zondag 20 januari 2013. Installatie Jeugdraad


Maandag 7 januari 2013. 90e verjaardag Rina Brok-Vissers

©2013 Dick Buskermolen