Elshout, diversen 2012, deel 1

Woensdag 25 april 2012. Cor van Balen en Mientje van Hulten waren 25 jaar lid van het Dameskoor van de parochie St. Jan Evangelist en kregen daarvoor een ere-diploma van de Ned. Sint Gregorius Vereniging.


Donderdag 29 maart 2012. Cor van Balen 82 jaar
vlnr.: Riet van Lier, Cor van Balen, Jan en Lena van Drunen.


Dinsdag 27 maart 2012. Wim van Balen 50 jaar !


Vrijdag 2 maart 2012. Jaarlijkse bijeenkomst buurtver. De Kerkuilen (Kerkstraat) voor 55+

zittend vlnr.: Sjaan Robben, Cor van Balen, Rina Brok, Rietje Muskens en Annie Vermeer.
staand vlnr.:† Jos Robben, Piet Vermeer, Sjaan Biekens, Kees Klijn, Thea Klijn, Jos van Sluisveld, Joke van Sluisveld, Tineke Baaijens en Ria Rombouts.


Joost van Delft

Woensdag 29 februari 2012. Motorclub M&M's (met motor meer mans) bestaat 25 jaar. De 55 leden van M&Mís rijden niet alleen mooie tourtochten met elkaar, ook hebben ze jaarlijks tal van andere activiteiten. Zo gaan ze graag een weekendje weg of organiseren ze een gezellig barbecue. Bij de jaarlijkse clubdag zijn er activiteiten voor jong & oud. De kinderen worden op deze dag ook zeker niet vergeten. Volgens bestuurslid Joost van Delft is het mooie aan M&Mís de grote diversiteit tussen de leden. Ze hebben verschillende interesses, verschillende leeftijden en heel bijzonder: verschillende soorten motoren. Zowel met een tourmotor als een wegracer ben je welkom bij de club. Zaterdagavond 3 maart werd het jubileum gevierd in Het Oude Tramstation, waar een ieder welkom was.


Dinsdag 28 februari 2012. Nol van Delft.


Zondag 5 februari 2012. Ijsbaan bij de van Wassenaarstraat


Woensdag 25 januari 2012. Zus Pulles-van Gorp


Zondag 22 januari 2012. In Het Oude Tramstation vond de presentatie van de JdL Bouwbedrijf MX team 2012 plaats. Tevens was er een loterij met als hoofdprijs een 110cc Quad. Sponsor Jos de Laat was aanwezig met het complete team. Dit team komt uit bij de M.O. Nederland en de West Brabant Cup 2012.

vlnr.: Rico Lommers (Elshout), Oscar van der Mierden (Oosterhout), Rob van Heeswijk (Vlijmen), Joey van Enkhuizen (Eethen), Ruud de Laat (Elshout), Wendy Gielens (Elshout) en Andrť de Laat (Elshout)

Sponsor Jos de Laat

©2012 Dick Buskermolen