Elshout, diversen 2013, deel 2

Zaterdag 14 september 2013. Tijdens de Statiedag van OLV Schuts werd Nico van Drunen gehuldigd vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap.


Vrijdag 12 juli 2013. Dameskoor tijdens mis viering 50-jarig huw. jub. Cees en Ellen Galesloot-Dirksen

Bertha Moonen, Magda Taks, Dineke Schoenmakers, Marij Vermeer, Mien van Rooij, Marietje Blankers, Jan Maes, Mientje van Hulten, Conny Melis, Francien van Son, Nel Snijders, Johanna v.d. Bosch en Riet Brok

organist Rob Domisse


Maandag 13 mei 2013 vertrok een groep van 18 fietsers van de KVO Drunen/Elshout voor de 10e keer op bedevaartsfietstocht naar Kevelaer.
Al die keren zijn zij eenmaal naar Meerseldreef en tweemaal naar Scherpenheuvel geweest, maar sindsdien altijd naar Kevelaer, omdat de deelnemers deze tocht het mooist vinden.
Zij worden daar in het priesterhuis zeer gastvrij ontvangen. De dag na aankomst werd er ‘s-morgens naar de hoogmis gegaan en de middag werd ingevuld met div. cafe’s te bezoeken, naar de hostiebakkerij en er werd een museum bezocht. En op woensdagmorgen na het ontbijt om half 8 weer op de fiets huiswaarts, waarna zij na aankomst om 18:00 uur gezamenlijk pannekoeken in Nieuwkuijk ter afsluiting hebben gegeten.


Donderdag 9 mei 2013. Paardenzegening, paarden uit Loon op Zand en Kaatsheuvel


Zaterdag 4 mei 2013. Dodenherdenking

©2013 Dick Buskermolen