Dúrpsquiz Elshout

Zaterdag 18 jan. 2020.
In 2020 zou de allereerste Dúrpsquiz van Elshout gehouden worden. De quizavond was op zaterdag 3 oktober en de prijsuitreiking op zaterdag 17 oktober gepland. Dúrpsquiz Elshout is bedoeld voor alle inwoners van Elshout en hun buiten dorpse connecties.
Er wordt ingeschreven per team, dat bestaat uit ongeveer 15 personen. Je moet zelf zorgen voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Individueel inschrijven is ook mogelijk. De organisatie zorgt dat je alsnog een compleet team vormt. Je kiest een teamcaptain en een locatie vanuit waar je gaan spelen. De locatie moet in Elshout zijn.
De quiz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit opdrachten en zelfs een Geheime opdracht. Tijdens de quiz mag gebruikt worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken.
Het wordt een strijd tegen de klok. Op een afgesproken tijd moet namelijk het totale pakket weer ingeleverd worden door de teamcaptains. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeelt.
Je kon je inschrijven als team. Had je geen compleet team dan kon je individueel inschrijven. Inschrijven kon tot 15 april 2020 via Kansrijkelshout. Houdt deze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Echter, door de corona crisis is de quiz een jaar uitgesteld, naar 2021.

Werkgroep, vlnr.: Mirella van Falier, Kees van Heesbeen (staand), Toon Groot, Dorothé Moonen, Hans van der Burgt, Mirjan van Heesbeen, Joke van Delft en Bas van Weert.

©2020 Dick Buskermolen