Donderdag 24 oktober 2013. Overhandiging cheque € 881,52 aan het Jeugdsportfonds

Donderdag 24 oktober 2013. Jeugdsportfonds Sponsorloop; Sporten met je hart!
Stichting de Schroef heeft in samenwerking met basisschool De Dromenvanger op 10 oktober 2013 in Oudheusden de Jeugdsportfonds sponsorloop georganiseerd. Deze loop is georganiseerd om het jeugdsportfonds financieel te ondersteunen en het schoolplein aantrekkelijker te maken voor de kinderen. Ruim 150 kinderen uit groep 4 t/m 8 van basisschool De Dromenvanger hebben zich van hun sportiefste kant laten zien door niet alleen zoveel mogelijk sponsors te verzamelen maar ook door zoveel mogelijk rondjes rondom sporthal De Kubus te lopen.
Het jeugdsportfonds is een fonds waarbij gezinnen met een kleine beurs geholpen worden om hun kinderen kunnen laten sporten. Oudheusden is relatief gezien een groot gebruiker van het Jeugdsportfonds. Hoog tijd om wat terug te doen! Stichting de Schroef en De Dromenvanger besloten om een sponsorloop te organiseren. De kinderen gingen voorafgaand aan de sponsorloop langs de deuren om sponsors te verzamelen om de goede doelen te steunen.
De Sponsorloop startte met een gezamenlijke en energieke warming-up op het schoolplein. Daarna was het tijd voor het echte werk! De Kinderen werkten zich in het zweet, aangemoedigd door het publiek. Werkelijk iedereen zette een topprestatie neer, daardoor is de organisatie van het evenement bijzonder trots op deze bijzondere kinderen. Na afloop van de sponsorloop kregen de kinderen fruit en ranja, gesponsord door de Coop.
Peter Overeem, coördinator van het jeugdsportfonds maakte donderdag 24 oktober om 14.30u in de aula van de Dromenvanger niet alleen de opbrengst van de Jeugdsportfonds Sponsorloop bekend maar hij maakte ook de prijzen bekend voor de kinderen die de meeste sponsoren gevonden hebben en voor de kinderen die de meeste rondjes gelopen hadden.

Midden achter Peter Overeem, rechts Sebastiaan Verweijen, combinatiefunctionaris St. de Schroef.
Kinderen met de meeste rondjes: Quinten de Hart (groep 4), Duncan van Drunen (groep 5), Ian Stocchart (groep 6), Yasser Abubaker (groep 7), Yassin Abubaker (groep 8).
Kinderen met de meeste sponsors: Troy Schot (groep 4), Fleur van Bokhoven (groep 5), Daphne Zijlmans en Joni Pinto e Neto (groep 6), Sabine Bruurmijn (groep 7), Timo Willemse (groep 8).

©2013 Dick Buskermolen