d'Oultremontcollege, GoedeDoelen Dag 2017

Donderdag 6 april 13.00 uur tot vrijdag 7 april 13.00 uur stond het d'Oultremontcollege in het teken van verschillende activiteiten voor het goede doel. De goede doelen waren dit jaar Alpe díHuZes, stichting Leergeld en een ziekenhuis in Oeganda.
Voor (en door) de leerlingen werden er verschillende activiteiten georganiseerd: Spinning 24-uurs marathon (ALLEEN voor klas DV1a): Korte omschrijving van de activiteit: klas DV1a zorgde er onder leiding van Harrie Berkelmans voor dat gedurende 24 uur de spinningfietsen in beweging bleven. Sponsorkosten: Elke leerling probeerde zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen. Op deze dag was er ook weer een winkel met in ieder geval wijn van wijnhandel van Iersel uit Waspik. Worstenbrood van bakker Vermeulen uit Haarsteeg. Hiervoor kon worden ingeschreven in de personeelskamer. Ook kon worden ingeschreven voor een Chinees buffet verzorgd door Lotus uit Vlijmen (donderdag om 19.00 uur). Ook voor partners, kinderen, vrienden en bekenden. Catering op school.
Unihockey 24-uurs marathon (ALLEEN voor klas DV2AGb) Korte omschrijving van de activiteit: De klas werd verdeeld in twee teams. De teams zorgden er samen voor dat de bal 24 uur lang bleef rollen in de gymzaal. Aangezien er meerdere meerdere velden beschikbaar waren, waren er ook verschillende andere teams van docenten, ouders en andere sponsoren in actie gekomen; uiteraard tegen betaling! Sponsorkosten: Elke leerling probeerde zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen.
Trappenloop voor klas 1 en 2 (donderdag 6 april start om 13.20 resp.14.10 uur): BAN, KOP, WII Korte omschrijving van de activiteit: leerlingen zochten m.b.v. een sponsorformulier sponsors om geld op te halen via een trappenloop, een (hardloop)route door het schoolgebouw. Sponsorkosten: Eigen inzicht.

©2017 Dick Buskermolen