Diverse onderwerpen, deel 6. (2014)

Woensdag 31 dec. 2014. Oliebollen bakken Bakker Allard.


Zaterdag 13 december 2014. Nieuwe Buurtbussen van Arriva. Nieuw is de lift achterop waardoor rolstoelers meekunnen.


Maandag 1 december 2014. Rietdekker Rini van Rooij bezig op dak Zorgboerderij Giersbergen


Vrijdag 28 november 2014. Wethouder Sport, Hanne van Aart,  ging samen met twee Heusdense kampioenen, kampioensbomen planten. De eerste boomplantceremonie vond plaats in Oudheusden voor Renske Doedée.
De tweede boomplantceremonie vond die middag plaats in de woonomgeving van Michiel van der Heijden aan de Statenlaan (ter hoogte van Burneilaan) in Drunen. Om 15.45 uur  plantte wethouder Hanne van Aart, samen met Michiel, een boom als blijvende herinnering omdat hij op 5 september 2014 in het Noorse Hafjell wereldkampioen mountainbiken onder de 23 jaar werd.
De kampioensbomen dienen als blijvende herinnering aan de sportprestaties van deze Heusdense kampioenen.  Eerder werden al  kampioensbomen gegeven aan  wielrenner Lars Boom, streetdance kampioenen Joni Moniharapon en Jamie Verhey en darter Michael van Gerwen.


Zaterdag 8 november 2014. De Speel-o-theek Drunen hield haar jaarlijkse speelgoedbeurs in de Olof Palme. Hier konden mensen niet alleen mooi speelgoed kopen voor een leuke prijs, maar ook zelf speelgoed verkopen. Van de opbrengst is 25% voor de Speel-o-theek.


Vrijdag 7 november 2014. Aan de restauratie van de Korenmolen Hertogin van Brabant wordt flink gewerkt door Molenbouw de Jongh bv uit Veldhoven.

©2014 Dick Buskermolen