Diverse onderwerpen, deel 4. (2014)

Vrijdag 26 september 2014. Bep Meister-Donker vierde haar 87e verjaardag

Bep is zondag 21 januari 2018 overleden.


Zondag 21 september 2014. Jenny van Mourik-van Hoorn vierde haar 83e verjaardag

Jenny

Jenny met haar zuster Jaantje

Jenny met dochter Marian en kleindochter Ariel

Jaantje met haar zoon Freek

Marian en Ariel


Vrijdag 19 september 2014. Bruidspaar Alexander en Alice Everling - 't Jong.


Dinsdag 9 september 2014. Eind Torenstraat

Dinsdag 9 september 2014. Vlakbij de Pestert

Dinsdag 9 september 2014. Tamme kastanjeboom bij de Pestert


Maandag 8 september 2014. Michiel van der Heijden uit Drunen is vrijdag 5 september in het Noorse Hafjell wereldkampioen mountainbiken bij de beloften onder 23 geworden. De mountainbiker had 49 seconden voorsprong op de Fransman Jordan Sarrou en ruim een minuut op de Amerikaan Howard Grotts.
Michiel werd vorig jaar derde bij de beloften, een jaar eerder pakte hij zilver, nu dus eindelijk het goud. Hij was in 2010 ook al wereldkampioen bij de junioren. Michiel werd eerder dit jaar Nederlands kampioen mountainbike bij de senioren.


Dinsdag 2 september 2014. Bij het d'Oultremontcollege in Drunen gingen 3 leraren met pensioen.
Mari van Eeten startte in 1975 op de LHNO Anne Frank in Drunen. Op 2 juli 2014 zat hij 40 jaar in het onderwijs. De laatste jaren is Mari naast zijn docentschap ook vele uren bezig geweest met het examensecretariaat van het VMBO.
Christi Bosch is in 1980 begonnen als docente Frans op Havo De Naulande. 34 jaar lang verzorgde zij in Drunen de lessen Frans en nam zij deel aan de jaarlijkse Romereis en vervulde zij het mentoraat.
Jan Spit is in 1976 begonnen op Havo De Naulande, een medewerker van het eerste uur. Jan heeft ruim 44 jaar in het onderwijs gewerkt. Naast Engelse taal doceren heeft hij jarenlang de leerlingen begeleid tijdens de Romereis.

Vlnr.: Mari, Christi en Jan.


Zaterdag 19 juli 2014 vierde Dinie van der Veer-Timmermans in Antonius in Waalwijk haar 92e verjaardag, die zij bereikte op donderdag 17 juli.

Jan en Jo

Dinie

Dinie met zoon en dochter


Zondag 6 juli 2014. In de jaren 60 gingen 6 vrienden uit Drunen met hun puch naar Cochem in Duitsland.
De vrienden zijn Hans Lommers, Frans de Munnik, Huub van de Wiel, Tini van de Zanden, Wim de Gouw en Frans van Delft.
Later, in dec. 2008, kwam Hans Lommers op het idee deze tocht nog eens over te doen, zij kochten en knapte zelf een puch op en in 2010 zijn ze die tocht over gaan doen, dus vrienden van 60 jaar op de puch naar Cochem.
Tour de Nostalgie, eerste rit op 26-6-2010.
Dit beviel zo goed dat ze de volgende jaren een rit naar o.a. Belgie, Frankrijk, Duitsland en Nederland maakte. Dit is de vijfde keer en hebben de rit naar Westveld in het Sauerland gemaakt voor een vacantie van een week.
Zondag 6 juli zijn ze weer thuisgekomen.

Foto vertrek

De echtgenotes

Aankomst, vlnr.: Frans de Munnik, Frans van Delft, Wim de Gouw, Hans Lommers, Tini van de Zanden en Huub van de Wiel.


Vrijdag 4 juli 2014. LTC de Klinkaert is een van de mooiste tennisparken in Nederland. Het clubhuis is twee jaar geleden van binnen geheel restyled. Alle winddoeken zijn vervangen door nieuwe fris groene doeken. Wat mist was de noodzakelijke vernieuwing van de tennismuur. Deze tennismuur werd in het verleden veel gebruikt om te oefenen. Door de jaren heen is de toplaag versleten en waren er veel vochtplekken te zien. De afgelopen twee jaren kon de muur eigenlijk niet gebruikt worden. De muur is drastisch onder handen genomen. Van boven is hij afgedicht en van achteren bewerkt om water doorslag onmogelijk te maken. De voorkant is onlangs van stucwerk voorzien.
De muur wordt nu beschilderd door Markus Roemer (zie Markus beschilderingen) in een passend thema. Vrijdag 4 juli was de onthulling van de muur.

Voorzitter René Vesters


Zondag 29 juni 2014. C.V. De Dommeniekskes uit Drunen. 20 jaar na de opheffing is er een grote reünie op zaterdag 5 juli met een gratis optreden op het Raadhuisplein in Drunen. Iedereen is van harte welkom om rond de klok van 15.00 uur het eerste optreden te beluisteren. Rond 16.30 uur volgt er een tweede optreden. De hele dag is er op het Raadhuisplein een beach volleybaltoernooi van volleybalvereniging Minerva.

©2014 Dick Buskermolen