Diverse onderwerpen, deel 2. (2014)

Zaterdag 5 april 2014. Fiedelino (Leontien Akkermans is docent en eigenaar van vioolschool Fiedelino in Drunen) en kinderkoor in kerk Elshout.


Vrijdag 28 maart 2014. Harmonie Drunen, nieuw bestuur.

Afscheid van interim voorzitter Leo Rodenburg.

Bestuur, vlnr.: Marc Bonenkamp, voorzitter Gerald Donders en Mirjam Berger.

Annemiek van Drunen en Sander Kuster.


Zondag 30 maart 2014. Lammetjesdag bij De Schaapskooi.


Donderdag 27 maart 2014 ontving Dhr. J.J.A. Heeren (65 jaar) uit Drunen, uit handen van Burgemeester Jan Hamming de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

Joop Heeren is ruim 20 jaar een gedreven voorzitter van de in 1978 opgerichte Postzegelvereniging Philatron uit Drunen. Mede door zijn inzet en sociale vaardigheden is deze vereniging een stabiele vereniging met gemiddeld 85 leden, waarin ontmoeting even zwaar weegt als het ruilen en handelen.
Naast het voorzitterschap van de vereniging is Joop Heeren belast met de public relations van de vereniging. Hij ontwerpt en verzorgt het informatiemateriaal, presentaties en het verenigingsblad en onderhoudt de website.
De onderscheiding werd uitgereikt ter gelegenheid van het 20 jarig voorzitterschap van Joop Heeren.


Zondag 23 maart 2014. Fabian Wientjens (7) is pupil van de week bij RKDVC.


Zaterdag 22 maart 2014, NLDoet 2014. Handbalver. Avanti. Opknappen clubhuis Avanti, Torenstraat in Drunen.


Speelveldje De Vogeltuin in Drunen (Kastanjelaan-West).


Zaterdag 22 maart 2014, NLDoet 2014. Stichting Spannend Speelplein, Drunen. De school is gefuseerd, waardoor er een speelplaats bijgekomen is. Op deze speelplaats staan geen speeltoestellen en eveneens geen spelmogelijkheden. Kortom het is een saaie boel voor de kinderen. Plaatsen van basketbalpalen, buckets etc. en aanbrengen van de belijning hiervoor. Voorziening om te voetballen door het plaatsen van doeltjes. Op de speelplaats schilderen van hinkelmogelijkheden etc. De zitbankjes opknappen en schilderen.


Zaterdag 22 maart 2014, NLDoet 2014. Bijenvereniging "De Langstraat ", Drunen. Inrichten bijenopstelplaats.

2014 Dick Buskermolen