Diverse onderwerpen, deel 8. (2013)

Dinsdag 31 december 2013. Oliebollen Bakker Allard.


Dinsdag 31 december 2013. Oliebollen Raadhuisplein.


Zondag 22 december 2013. Marie Schilders-van der Veer vierde haar 89e verjaardag.
Marie is woensdag 29 juli 2015 overleden.


Zondag 22 december 2013. Eugenie Roeling vierde haar 95e verjaardag.

Josje van Loon en Eugenie Roeling


Vrijdag 11 december 2013. Lionsclub Drunen-Langstraat overhandigde aan de voedselbank Drunen een cheque twv. € 1.500,= zijnde bijdrage uit de opbrengst van de regionale verkoop van het spel "Ronde van de Langstraat".


vlnr.: Sacha van der Burg-de Groot, Norbert Luijpen en Arjan Geelen.


Woensdag 11 december 2013. Kooiweg.


Zaterdag 7 december 2013. Ook in 2013 verkopen de Lionsleden van Drunen-Langstraat weer kerstbomen op het Raadhuisplein voor het goede doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst van de actie naar de voedselbank in Heusden.


Donderdag 28 november 2013. De Lambertuskerk heeft na vervanging van de motor van de klok ook weer de wijzers terug.
De klokken in het centrum van Drunen deden het sinds april 2013 niet meer. Toen brandde de aandrijfmotor die het uurwerk in gang houdt, door.


Donderdag 21 november 2013. Voor de zomer is er bij de Fixet bouwmarkten een landelijke actie gehouden met de naam “Fixet Straatopknapper”. Alle klanten die op vertoon van de Fixet Voordeelpas een aankoop deden, maakten kans op deze prijs. Uiteindelijk is uit de hele lijst met deelnemers een winnaar getrokken, en de winnaar is geworden Dhr. Ruud Jansen uit de Torenstraat in Drunen.
De Straatopknapper prijs is een cheque van € 2.500,-. Met deze cheque kan de winnaar samen met 9 buren de straat opknappen. Samen zijn een aantal klussen gekozen en de klussendienst van Fixet kwam deze uitvoeren.
De prijswinnaar, Dhr. Ruud Jansen, ging donderdag 21 en vrijdag 22 november samen met de klussendienst van Fixet Drunen de straat opknappen.

Vlnr.: Ruud Jansen, Erik Heijmans van Fixet Drunen en Petra Hogevonder, Communicatie Manager Fixet

Harold Paridaens ontvangt zijn prijs van Erik

Dhr. IJpelaar

Paul van Vugt

Rechts Jos van Wezel


Maandag 18 november 2013. Movember is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij mannen gedurende de maand november hun snor laten staan.
De Movember Stichting streeft naar een vroege opsporing van kanker, diagnose en effectieve behandelingen, en uiteindelijk een vermindering van het aantal vermijdbare sterfgevallen te realiseren.
Alle mannelijke medewerkers van de Praxis in Drunen doen mee. Op de foto links Michael Clenshaw en rechts Brian Schilperoord.


Zondag 10 november 2013. Huifkartocht Jaarclub Cocolishi 1970 uit Leiden. Met de huifkar van Gerrit en Dora Dusomos vanaf de Drie Linden in Giersbergen.

©2013 Dick Buskermolen