Diverse onderwerpen, deel 4. (2011)

Zaterdag 24 september 2011. Van Delft Groep vierde bij Wijnand van Delft het 40-jarig dienstjubileum van 3 werknemers, t.w. Kees Vermegen, Bart van Spijk en Ton Verreijt.

vlnr.: Kees Vermegen, Bart van Spijk en Ton Verreijt

Fam. Verreijt met kleinkind


Zondag 4 september 2011. Eucharistieviering – afscheidsviering kapelaan Harold van Overbeek in de St. Lambertuskerk m.m.v. de Gemengde Koren Drunen en Elshout, dameskoor Elshout, Chantemble en m.m.v. het St. Hubertusgilde. Kapelaan Harold van Overbeek verlaat de parochie na 9 jaar. Het bisdom heeft hem per 1 september 2011 benoemd tot kapelaan van de Pastorale Eenheid Bommerlerwaard.


Maandag 29 augustus 2011. Jeu de Boulers bij Hunenhof


Vrijdag 19 augustus 2011. Op de markt in Drunen stond Hans van Hooff, deze keer tbv FloJa Malawi. Met medewerking van kinderen van Turn- en Dansvereniging SHJ.

Cor van Houten


Zondag 10 juli 2011. Imkerhouders vertelden over hun boeiende hobby op de landelijke imkerdag. Het wat en hoe over bijenhouden, het bijenvolk en de honing. Penningmeester Arnold Pelders vertelde over Africa Bee One. Doel van de stichting: het verminderen van armoede door mensen in Afrika te leren hoe ze zelf bijen kunnen houden. Met de opbrengst van honing en bijenwas hebben ze wat extra voor eigen gebruik of voor de verkoop zodat er meer inkomsten voor de gezinnen zijn.
Over 3 weken, eind juli, treft U hier een interview aan met Arnold. www.africabeeone.nl


©2011 Dick Buskermolen