Basisschool De vlechter, Vlijmen

Vrijdag 3 april 2015. BS De Vlechter in Vlijmen stelt een gezonde basis aan voeding op school prioriteit naast het lopende beleid!
BS De Vlechter heeft ervoor gekozen om een 'Meegroei-School met de Appel'te worden. Dat betekent dat zij gezonde hapjes, gezonde traktaties en het gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal als norm stellen. Men zal beginnen met het doorvoeren hiervan in de onderste groepen en gaandeweg de jaren zullen deze groepen deze gezonde leefstijl de bovenbouw in meenemen, totdat uiteindelijk de gehele school een 'School met de Appel' is!
Met deze stap heeft BS De Vlechter, als eerste school in Noord-Brabant de titel 'School met de Appel' verworven! Bijzonder hoe deze school staat voor gezondheid, natuur en milieu! Onlangs een groen schoolplein verwezenlijkt, nu 'School met de Appel'!
Zij kregen deze titel op een gevelbord hoogst persoonlijk door team TenStAr (Tenno (8), Stan (6) en Arthur (6) en hun moeder) overhandigd in het bijzijn van alle leerlingen en het personeel van BS De Vlechter!
Jumbo Vlijmen steunt deze grote gezonde stap en maakte het mede mogelijk om er samen een gezond feestje van te maken

2015 Dick Buskermolen