Buurthuis De Schakel, diversen deel 6

Vrijdag 1 febr. 2019. Biljartvereniging De Schakel.
Biljartvereniging De Schakel is trots op haar nieuwe outfit, welke mede dankzij een bijdrage van COOP van Wijlen in Oudheusden mogelijk is gemaakt.
De vereniging is opgericht 10 januari 2001 en heeft momenteel 23 leden, waarvan 3 dames.
B.V. De Schakel heeft haar clublokaal in buurthuis De Schakel in Oudheusden. Elke werkdag van 13:00 tot 17:00 uur kan er vrij gespeeld worden, meestal zelfs op 2 tafels.
Dit is afhankelijk of er competitiewedstrijden worden gespeeld. Momenteel doen er 4 teams mee in de regionale competitie.
De minimum leeftijd om lid te worden van de vereniging is 55 jaar, maar personen die afgekeurd zijn voor het arbeidsproces zijn ook welkom.
Om te komen vrij-biljarten gelden deze regels ook, waarbij wordt opgemerkt dat je niet persť lid hoeft te zijn van de vereniging.
De biljartvereniging kent door het jaar heen enkele bijzondere momenten. Sinds 17 jaar organiseren zij een zgn. Nederlaagtoernooi. Hieraan doen ongeveer 40 teams uit de regio mee. De afsluitende feestmiddag is alleen al een reden om hieraan deel te nemen !
Verder is er rond half december altijd een bijeenkomst voor alle leden met partner: hapje, drankje, vermaak en een etentje.
Er kan altijd binnen gelopen worden in het buurthuis, de koffie staat klaar.


Maandag 31 dec. 2018. Oliebollen bakken, opbrengst tbv ALS onderzoek.


Zaterdag 30 dec. 2017. Oliebollen bakken, opbrengst tbv Ontmoeten.


Vrijdag 8 dec. 2017. Biljartclub.

Janita van den Heuvel, 3e plaats Districtkampioen Waalwijk

Jan Bouman

©2017 Dick Buskermolen