Lintje Kora Mes en Wil van Bladel.

Dinsdag 28 april 2009 ontving mevr. Kora Mes (58) uit handen van Burgemeester Henk Willems de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".
De Heusdense gymvereniging Inion, de Protestante Kerk en de Hervormde Vrouwenvereniging Heusden zijn de maatschappelijke organisaties waarvoor mevrouw Mes zich al sinds 1965 met raad en daad voor inzet.


Dinsdag 28 april 2009 ontving mevr. W.C. van Bladel-van Rijswijk (63) uit handen van Burgemeester Henk Willems de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".
Mevrouw Wil van Bladel staat klaar voor de samenleving in haar woonplaats Oudheusden en de vesting Heusden. Zo is zij “sinds mensenheugenis” actief in de R.K.-Kerk, waarvoor zij anno 2009 o.a. nog altijd het kerkblad verspreidt. Maar ook het Activiteitencomité Heusden, het Jeugdwerk Heusden, de Zonnebloem afd. Heusden, buurthuis De Schakel, de Jeugdcarnaval en de Jeu de Boulesvereniging Allée du Chateau kennen haar als een zeer betrokken vrijwilligster, die al tientallen jaren klaar staat voor de samenleving.

©2009 Dick Buskermolen