Diverse onderwerpen, deel 1

Vrijdag 4 juni 2010.Oranjelaan


Zaterdag 28 november 2009. Radio Aalburg FM presenteerde 's-avonds het programma "Café verkeerd live" vanuit de bar van sporthal De Kubus. Theo van de Wiel ontving de artiesten Henk Ruwette (Amsterdam), Bart (Dussen), Peter Smulders (Tilburg) en Gerda (Heusden), die live enkele nummers brachten. Bakkertje Deeg in de persoon van Lucas Vermeulen was rond 20:30 ook te gast. Die schonk een taart en Theo stelde deze in het vooruitzicht aan de eerste Sint en Piet die de Kubus tijdens de live uitzending bezocht. Vlak voor elven kon de taart weggegeven worden.
Radio Aalburg FM is ook op internet te beluisteren, zie de link op www.aalburgfm.nl

Theo met zangeres Gerda

Zanger Bart uit Dussen

Theo met zanger Bart


Woensdag 14 oktober 2009. Margreet Greve van Poppentheater De Dwerg was in het kader van de kinderboekenweek aanwezig in de bibliotheek om in 2 voorstellingen aan alle groepen 5 van de basisscholen het verhaal “groene vingers, blauwe ogen” te gaan vertellen. Ze vertelde een humoristisch, maar ook spannend verhaal over een groentelandje.


Op 10 juni 2009 is Jan van Ooijen in Bussem Nederlands kampioen biljarten bij de recreanten geworden.


Vrijdag 12 juni 2009, Herptseweg. Deze jongens uit de omgeving, tot nu toe nog onbekend, hadden een opdracht van school, het Willem van Oranjecollege.


Donderdag 4 juni 2009. In de gemeente Heusden waren 28 stembureau's waar een stem uitgebracht kon worden op het Europees Parlement, waarvan 2 in Oudheusden. Alle stembureau's kunt U vinden onder Gemeente Heusden

De Kubus, Oudheusden

De Schakel, Oudheusden


Vrijdag 12 december 2008 ontving Dhr. Jaap de Jong (82) in Buurthuis De Schakel uit handen van wethouder Adriaan van Mierlo een bos bloemen.
Dit als teken van waardering voor het feit dat Dhr. Jaap de Jong vrijwillig regelmatig rommel op straat verwijderd en zodoende de buurt schoon houdt.

©2008/09/10 Dick Buskermolen